PHP Fresher Jobs Nettechnocrats | Walkin Drive On 8th and 9th August 2017 in Delhi NCR, Noida

Advertisements

PHP Fresher Jobs Nettechnocrats




PHP Fresher Jobs Nettechnocrats | Walkin Drive On 8th and 9th August 2017 in Delhi NCR, Noida. Nettechnocrats is hiring dynamic and talented Graduate candidates for PHP Fresher positions. Applicants who had completed BE, B.Tech with excellent communication skills can attend for the Nettechnocrats latest Jobs in Delhi NCR, Walkins in Noida on 8th and 9th August 2017. Nettechnocrats has strictly stated that it is hiring only for PHP developer as an intern.

Here we are providing details like a job description, Interview Questions, walkin dates, and venue. So contenders are advised to check the complete information before going to attend for the Latest jobs in Nettechnocrats. Aspirants must have Good Knowledge of Javascript, Ajax & Jquery, MYSQL, HTML, CSS. Interested people are suggested to bookmark this page for regular fast updates.


Who are interested in attending for the Nettechnocrats Walkin drive can refer Nettechnocrats Written Test Papers and Nettechnocrats Interview Questions. Job seekers have to prepare well for the selection Process to get selected in the Nettechnocrats Company. So for the sake of the candidates, we are providing the Nettechnocrats Mock Test Papers on our website All India Jobs.

NETTECHNOCRATS RECRUITMENT DETAILS 2017


Company Name Nettechnocrats IT Services Pvt Ltd
Qualification BE, B.Tech
Experience 0 - 1 Year
Job Location Delhi NCR, Noida
Job Role Trainee
Salary Not Disclosed by Recruiter
Industry IT - Software, Software Services
Website www.allindiajobs.in

Nettechnocrats Job Description

  • We are hiring fresher PHP developer as an intern.
  • Candidate should have Technical Background.
  • Should have good Knowledge on PHP,
  • Should have Knowledge on - MYSQL, HTML, CSS.,
  • Good Knowledge of Javascript, Ajax & Jquery.


Advertisements


Nettechnocrats Company Profile

Our range of offerings includes leading IT firm encompasses web services, software development, website development, SEO services, web design, iPhone, iPad, Blackberry, Windows Mobile, and other wireless application development, Flash programming, consulting services, and more. We are ISO 9001:2008 Certified, Google & Microsoft Network Partner Company. We have a team of 150+ certified professionals who are well versed in the programming language. Within a short span of 8 years, we have 1000+ satisfied clients across the globe with 2500+ projects delivered successfully. What separates us from our counterparts is the ability to provide the best web design, web marketing, and e-commerce as well as web development solutions to a range of clients cutting across business verticals. A thorough assessment of your requirements helps us in providing you with customized solutions that not only stand up to your expectations but also yield the desired results. Not only do our solutions enhance your efficiency to the maximum, but also translate business success into considerable profit margins.

Company Name Nettechnocrats IT Services Pvt Ltd
Founded 2010
Number of Employees 51 - 200 employees
Headquarters H-183, Sector-63 Noida, U.P. 201301 India
Type Privately Held
Industry Information Technology and Services
Website www.nettechnocrats.com

How To Apply For Nettechnocrats Jobs

Nettechnocrats is conducting walkins for graduate candidates in Delhi NCR, Noida Location. Nettechnocrats is hiring BE, B.Tech pass out candidates for the PHP Fresher. Nettechnocrats will accept the applicants on 8th and 9th August 2017. So candidates are suggested to utilize this opportunity for a better career.

Nettechnocrats Walkin Details

Walkin Date: 8th and 9th August 2017
Walkin Time: 10:00 AM Onwards

Venue

2nd Floor, H-183,
Sector-63,
Noida-201301.

Recruiter Name: Deepakshi Sharma


Advertisements




Important Certificates Need To Carry For Interview
  • All original educational documents
  • Bring Latest Resume
  • Please carry your original ID proof (like PAN card, Driving License or Aadhar Card).
  • Recent Passport photos

Sample Interview Questions

1. What is PHP?

Ans: PHP is a web language based on scripts that allow developers to dynamically create generated web pages.

2. How can PHP and HTML interact?

Ans: It is possible to generate HTML through PHP scripts, and it is possible to pass information from HTML to PHP.

3. What is the use of "echo" in php?

Ans: It is used to print a data in the web page, Example: <?php echo 'Car insurance'; ?>, The following code print the text in the webpage.

4. What is the use of "enctype" attribute in a html form?

Ans: The enctype attribute determines how the form-data should be encoded when submitting it to the server. We need to set enctype as "multipart/form-data" when we are using a form for uploading files.

5. What is the difference between $var and $$var?

Ans: They are both variables. But $var is a variable with a fixed name. $$var is a variable who's name is stored in $var. For example, if $var contains "message", $$var is the same as $message.

6. What is "print" in PHP?

Ans: PHP print output a string. It is a language construct not a function. So the use of parentheses is not required with the argument list. Unlike Echo, it always returns 1.

7. What are magic constants in PHP?

Ans: PHP magic constants are predefined constants which change on the basis of their use. They start with a double underscore (__) and end with a double underscore (__).

8. What is the array in PHP?

Ans: Array is used to store multiple values in the single value. In PHP, it orders maps of pairs of keys and values. It stores the collection of the data type.

9. What are the methods to submit the form in PHP?

Ans: There are two methods GET and POST.

10. Write syntax to open a file in PHP?

Ans: PHP fopen() function is used to open file or URL and returns resource. It accepts two arguments: $filename and $mode.


Share This Job Opening...!!





0 comments: