L1 Network Engineer Jobs in Access Healthcare | Walkin Drive On 10th and 11th August 2017 in Chennai

Advertisements

L1 Network Engineer Jobs in Access Healthcare




L1 Network Engineer Jobs in Access Healthcare | Walkin Drive On 10th and 11th August 2017 in Chennai. Access Healthcare is conducting Walkin Recruitment in Chennai for BE fresher and experienced candidates. Who had completed BE in the year of 2015, 2016 and 2017 without any arrears are preferred. And having 0-2 years experience in any field along with Good communication skills is highly desirable.

Access Healthcare is hiring candidates for Associate, Senior Associate - (Technical) designation. Contenders must have minimum 50% aggregate in all academic records. Candidates have to start their preparation by checking out Access Healthcare Placement Papers and Access Healthcare Written Test Papers. The company offers a highly competitive work environment with best in the business compensation package.





Qualified and eligible freshers can get hurry to fill the vacant positions in Access Healthcare. The Access Healthcare Selection Process will be finalized based on the performance of the candidates in the Face to Face Interview. It's a Spot Offer interview, all the levels of the interview are happening on the same day. To know more updates regarding Access Healthcare Walkin Drive in Chennai stay tuned with our site All India Jobs for fast updates.


ACCESS HEALTHCARE WALKIN DRIVE


Company Name Access Healthcare Services Pvt Ltd
Qualification BE
Experience 0 - 2 Years
Job Location Chennai
Job Role Associate, Senior Associate - (Technical)
Salary INR 2,00,000 - 2,25,000 P.A
Industry IT - Hardware & Networking
Website www.allindiajobs.in

Access Healthcare Job Description

  • Job Role: L1 Network Engineer
  • Eligibility Criteria: BE Graduates without arrears (2015 to 2017 passed out) with Good communication skills.
  • Experience: 0 to 2 Years.
  • No. of Openings: 10.
  • Interview Location: Chennai.
  • Compensation: We offer the highly competitive work environment with best in the business compensation package.
  • Job Location: Chennai.


Advertisements


Access Healthcare Company Profile

Access Healthcare provides healthcare revenue cycle management (Medical billing, medical coding, and Accounts Receivable Management), applications development, and robotic process automation services to healthcare providers, payers, and related service providers. We operate from 12 delivery centers in the US, India (Chennai, Coimbatore, and Pune) and the Philippines (Manila), with our 8,000 employees.

How To Apply For Access Healthcare Jobs

Contenders who are interested in working with Access Healthcare for the position of L1 Network Engineer must utilize this opportunity. Candidates who are willing to get settle in Chennai location can attend for this Access Healthcare recruitment drive.

Access Healthcare Walkin Details

Walkin Date: 10th and 11th August 2017
Walkin Time: 11:00 AM - 5:00 PM

Venue

Access Healthcare Services Pvt Ltd.
A9, First Main Road,
Ambattur Industrial Estate,
Ambattur.

Recruiter Name: Suganth Mohan

Important Testaments To Carry For Interview Process
  • Carry hard copies of latest Resume
  • All educational certificates
  • Passport Photocopies
  • Recent passport size photos

Network Engineer Sample Interview Questions



Advertisements




1. What are the layers of the OSI reference model?

Ans: There are 7 OSI layers: Physical Layer, Data Link Layer, Network Layer, Transport Layer, Session Layer, Presentation Layer and Application Layer.

2. What is subnet mask?

Ans: A subnet mask is combined with an IP address in order to identify two parts: the extended network address and the host address. Like an IP address, a subnet mask is made up of 32 bits.

3. What is NIC?

Ans: NIC is short for Network Interface Card. This is a peripheral card that is attached to a PC in order to connect to a network. Every NIC has its own MAC address that identifies the PC on the network.

4. What is a point-point link?

Ans: If the physical links are limited to a pair of nodes it is said to be a point-point link.

5. What does the term topology define in a computer network?

Ans: A topology is a physical layout which defines how computers are connected with each other in a computer network.

6. What are the main advantages of the wireless network?

Ans: Main advantages of the wireless network are the lack of cables and mobility of devices.

7. What is a drop cable?

Ans: A drop cable is a cable which connects a workstation with backbone cable in a bus topology.

8. What is NOS?

Ans: NOS, or Network Operating System, is specialized software whose main task is to provide network connectivity to a computer in order for it to be able to communicate with other computers and connected devices.

9. What is the main purpose of OSPF?

Ans: OSPF, or Open Shortest Path First, is a link-state routing protocol that uses routing tables to determine the best possible path for data exchange.

10. What is net stat?

Ans: Netstat is a command line utility program. It provides useful information about the current TCP/IP settings of a connection.

If this job is relevant to your profile can attend for the latest vacancies in Access Healthcare on given dates. Latecomers will not be allowed into the company for Selection Process. So candidates are suggested keep in mind and utilize this opportunity. 


Share This Job Opening...!!





0 comments: