Invensis Technologies Walkin Drive | HR Executive Jobs in Bangalore | 1st to 7th September 2017

Advertisements

Invensis Technologies Walkin Drive





Invensis Technologies Walkin Drive | HR Executive Jobs in Bangalore | 1st to 7th September 2017. As expected this year also Invensis Technologies is going to conduct walkin drive for Freshers. The latest job Vacancies notification has been announced by Invensis Technologies. This will be a good news for all the candidates who are waiting for Invensis Technologies Careers. Candidates who had completed their Graduation and interested in this recruitment can attend for Invensis Technologies Recruitment with the help of the detailed information provided further on this page. Invensis Technologies is inviting applications from eligible, dynamic and talented candidates.

Aspirants who had possessed MBA can attend for the Invensis Technologies Walkin Drive which is going to held in Bangalore. Job seekers have to prepare well for the Interview Process so for the sake of the contenders we are providing the Invensis Technologies Test Pattern on our website All India Jobs. Candidates can attend for the Invensis Technologies Walkin Drive in Bangalore on the mentioned dates. The candidates who had cleared the interview process will be selected for the HR Executive role.


To give the interview process in an effective manner candidates have to check the Invensis Model Papers and Invensis Test Papers. Qualified and eligible Freshers and Experienced contenders can attend for the Invensis Technologies Recruitment Drive. Candidates can get the brief details about the Invensis Technologies Walkin Drive by scrolling down this page. To know more info about Interview Questions and other IT jobs keep on checking our web page All India Jobs for regular and current information.

INVENSIS TECHNOLOGIES WALKIN DETAILS


Company Name Invensis Technologies Pvt Ltd
Qualification MBA
Experience Fresher
Job Location Bangalore
Job Role HR Executive
Salary Not Disclosed by Recruiter
Industry BPO, Call Centre, ITES
Website www.allindiajobs.in

Invensis Technologies Job Description

  • Opening for Male HR Generalist Profile Night shift.
  • end to end Core HR activities.
  • MBA- HR Fresher or 6 months experience person.
  • Good in communication and Kannada or Telugu Must and should.


Advertisements



Invensis Technologies Company Profile

Invensis Technologies is a leading IT-BPO service provider has been empowering clients around the world to achieve business transformation and growth through its services that boost process and operational efficiencies. We have been operating since 2000 with an office in Wilmington, DE, USA, and delivery centers in Bangalore, Hyderabad, and Rajahmundry, India. As an industry-leading BPO service provider, Invensis is committed to maintaining the highest standards of data quality and security. Our services are compliant with the ISO 9001:2008 requirements for quality management of systems and processes for ensuring optimal performance and customer satisfaction. Stringent security practices are in place to ensure the protection of data, in line with the ISO 27001 specifications.

Invensis Technologies Selection Process

  1. Technical Interview
  2. Face to Face Interview
  3. HR Round

How To Apply For Invensis Technologies Jobs

Contenders who are interested in working with Invensis Technologies for the position of HR Executive must utilize this opportunity and enhance a better career. Aspirants who are willing to get settle in Bangalore location can attend for this Invensis Technologies recruitment drive at mentioned venue.

Invensis Technologies Walkin Details

Walkin Date: 1st to 7th September 2017
Walkin Time: 10:00 AM

Venue

Invensis Technologies Pvt Ltd.
34/1, Upkar Chambers, R V Road,
Basavangudi, Opp to Vijaya college Bus stop,
Bangalore - 560 004 India.

Contact Person: Mr. Rajsekhar


Advertisements




Mandatory Testaments Need To Carry For Interview
  • All Educational Certificates Hard copies
  • Recent passport photocopies
  • Bring hard copy of updated Resume
  • Original Identity Proof issued by the government

Invensis Technologies Sample Interview Questions

1. What is Personnel Management?

Ans: Personnel management is managing welfare and performance of persons who are a part of the operations.

2. What is the difference between salary and incentive?

Ans: Salary can be termed as the fixed remuneration you are offered for your services while incentive means some extra benefits that you are offered based on your performance. The incentive can be in cash or kind.

3. What is 'Span of Management'?

Ans: Span of Management or Control in easy terms means, number of subordinates a manager manages.

4. What do you mean by Fringe Benefits?

Ans: Fringe benefit can be defined as the benefits provided by the employer to its employees in addition to the regular salary. These include health plans, paid holidays, cafeteria, company transport etc.

5. What do you understand by Industrial Management?

Ans: Industrial management is the study about the relationship among employees and management. It deals with the matters related to individual or group of employees and employer and how they work to maximize productive activities.

6. What is the formula to arrive the cost of a product?

Ans: Formula- Total of direct material cost+ Total of labor cost+ overhead expenses will arrive you to the cost of a product.

7. What is Kanban system?

Ans: Kanban is a technique used in a software development process management in a highly economical way. It supports Toyota's "just-in-time" (JIT) production system.

8. What is push system?

Ans: Push System deals with the manufacturing system of production that is based on a projected production plan. Here the information flows from management to the market in the same direction in which the materials flow.