Greeksoft Walkin Recruitment | Software Engineer Jobs in Mumbai | 5th August 2017

Advertisements

Greeksoft Walkin Recruitment





Greeksoft Walkin Recruitment | Software Engineer Jobs in Mumbai | 5th August 2017. Greeksoft is hiring dynamic and talented Graduate candidates for Software Engineer positions. Applicants who had completed BE, B.Tech, M.Tech in the year of 2016 and 2017 with excellent communication skills can attend for the Greeksoft latest Jobs in Mumbai on 5th August 2017. Greeksoft has strictly stated that it is hiring only C++ not other skills.

GREEKSOFT WALKIN DRIVE DETAILS


Company Name Greeksoft Technologies Pvt Ltd
Qualification BE, B.Tech, M.Tech
Experience Fresher
Job Location Mumbai
Job Role Software Developer
Salary INR 1,00,000 - 2,00,000 P.A
Industry Banking, Financial Services, Broking
Website www.allindiajobs.in





Who are going to attend for the Greeksoft Walkin drive can refer Greeksoft Model Papers and Greeksoft Interview Questions. Job seekers have to prepare well for the selection Process to get selected in the Greeksoft Company. So for the sake of the candidates, we are providing the Greeksoft Mock Test Papers on our website All India Jobs.

Here we are providing complete details like a job description, walkin dates, and venue. So contenders are advised to check the complete information before going to attend for the Latest jobs in Greeksoft. Aspirants who will perform well in the Interview round, the company will provide a salary with excellent benefits. Interested people are suggested to bookmark this page for regular fast updates.

Greeksoft Technologies Job Description

  • We are hiring freshers BE, B.Tech (2016 - 2017) or computer degree Holders.
  • Designation: Software Engineer
  • Must have C++, Linux.
  • Note: Only hiring for C++ not other skills.


Advertisements


Greeksoft Technologies Company Profile

Headquartered in financial capital Mumbai with our branch office in India next Tech Hub Pune, Greeksoft has been a pioneer in offering algorithmic trading solution in INDIA. Greeksoft is a major and prominent player for algorithmic solution niche in INDIA. It is an algorithm development and consulting firm specializing in low latency, high frequency, algorithmic trade execution, order routing and front end solution provider. Besides Front end trading solutions, we also specialize in risk management tools that help your firm to get insights on their trading risks in exchange traded derivative instruments. At Greeksoft, we understand the importance of accuracy, precision and speed while trade execution. Our low latency front end combined with distinctive as well as competent algorithmic strategies ensures best trade executions and order management.

How To Apply For Greeksoft Technologies Jobs

Greeksoft Technologies is conducting walkins for graduate candidates in Mumbai Location. Greeksoft is hiring BE, B.Tech pass out candidates for the Software Developer role. Greeksoft will accept the applicants on 5th August 2017. So candidates are suggested to utilize this opportunity for better career.

Greeksoft Technologies Walkin Details

Walkin Date: 5th August 2017
Walkin Time: 11.00 AM to 3.00 PM

Venue

507, 5th Floor, Western Edge - 1,
Western Express Highway,
Borivali (East).

Important Certificates Need To Carry For Interview
  • All original educational & employment documents
  • Bring Latest Resume
  • Please carry your original ID proof (PAN card, Driving License or Aadhar Card).
  • Recent Passport photos

Advertisements




Software Developer Sample Interview Questions

1. What are SDLC models available?

Ans. There are several SDLC models available such as Waterfall Model, Iterative Model, Spiral model, V-model and Big-bang Model etc.

2. What is software project management?

Ans. Software project management is process of managing all activities like time, cost and quality management involved in software development.

3. What are function points?

Ans. Function points are the various features provided by the software product. It is considered as a unit of measurement for software size.

4. How can you measure project execution?

Ans. We can measure project execution by means of Activity Monitoring, Status Reports and Milestone Checklists.

5. What is SRS?

Ans. SRS or Software Requirement Specification is a document produced at the time of requirement gathering process. It can be also seen as a process of refining requirements and documenting them.

6. What is cohesion?

Ans. Cohesion is a measure that defines the degree of intra-dependability among the elements of the module.

7. What is the basis of Halstead’s complexity measure?

Ans. Halstead’s complexity measure depends up on the actual implementation of the program and it considers tokens used in the program as basis of measure.

8. What are CASE tools?

Ans. CASE stands for Computer Aided Software Engineering. CASE tools are set of automated software application programs, which are used to support, accelerate and smoothen the SDLC activities.

9. Which are the important tools to test the quality of your codes?

Ans: The developer will state about the tools that he uses for quality assurance of his codes. A good developer will also explain how those tools help them in quality checking and unit testing of the codes.


Share This Job Opening...!!





0 comments: