Terralogic Off Campus Recruitment 2017-2018 | BE, B.Tech, ME, M.Tech, MCA Freshers Jobs in Bangalore

Advertisements

Terralogic Off Campus Recruitment 2017-2018




Terralogic Off Campus Recruitment 2017-2018 | BE, B.Tech, ME, M.Tech, MCA Freshers Jobs in Bangalore. Terralogic is going to conduct off campus recruitment for the post of Trainee Software Engineer. Contenders who had completed BE, B.Tech, ME, M.Tech, MCA are eligible to apply for the latest openings in Bangalore.

Here in this article, we are providing direct application link, so that candidates can easily apply for the vacancies in Bangalore on or before the 3rd August 2017. Who had completed BE, B.Tech, ME, M.Tech, MCA in the year of 2016 and 2017 are most welcome to attend for the Terralogic Careers. Aspirants must have knowledge on Java, C, Perl, Python, TCL. Who are having Good Communication Skills along with good knowledge on mentioned courses would be an added advantage.


Before going to appear for the Terralogic Off Campus Recruitment Drive candidates have to practice Terralogic Model Question Papers and Terralogic Syllabus. If you want to get select in the Terralogic company you need to do work hard. Aspirants are suggested check our site All India Jobs frequently for more accurate and current information.

TERRALOGIC OFF CAMPUS DETAILS 2017


Company Name Terralogic
Qualification BE, B.Tech, ME, M.Tech, MCA
Experience Fresher
Job Location Bangalore
Job Role Trainee Software Engineer
Salary Not Disclosed
Venue Date 5th August 2017
Website www.allindiajobs.in

Terralogic Candidate Profile

  • Qualification: BE, B.Tech, ME, M.Tech, MCA ( 2016 & 2017 Passed out candidates only).
  • Should have knowledge on any of these Programming Languages ( Java, C, Perl, Python, TCL).
  • Percentage: 60% and above.
  • Good Communication Skills.

Terralogic Company Profile

The very basic foundation of Terralogic has been to provide Technology Services for the Connected World. Our core DNA is in tying deep Engineering expertise to our Customer’s roadmap and business needs to bring true partnership. We work from product conceptualization to product maturity, decline & sustenance by investing in a broad range of technical skills and domain experts with an eye on stability and increased productivity. We look at problem statements exactly the way our Customers look at them and provide far reaching Solutions at highly optimized Cost levels. With a thousand plus strength, experienced management, and best-in-class practices, we deliver world-class successes for our Customers.

Company Name Terralogic
Type Privately Held
Number of Employees 1001-5000 employees
Headquarters 240 E. Gish Road San Jose, CA 95112 United States
Industry Information Technology and Services
Website www.terralogic.com

How To Apply For Terralogic Job Vacancies

Candidates who are interested in building their career in Engineering field they can apply for the latest vacancies in Bangalore through online mode by the following link as soon as possible. Aspirants who are going to apply for Trainee Software Engineer vacancies they can check the details and attend for the Terralogic off campus drive.


Mandatory Documents Need To Carry For Interview
  • Recent Passport Size Photos
  • Original ID Proof
  • All Educational Certificates
  • Carry Updated Resume



Sample Trainee Software Engineer Interview Questions

1. What is computer software?

Ans. Computer software is a complete package, which includes a software program, its documentation and user guide on how to use the software.

2. What is cohesion?

Ans. Cohesion is a measure that defines the degree of intra-dependability among the elements of the module.

3. Mention the formula to calculate Cyclomatic complexity of a program?

Ans. Cyclomatic complexity uses graph theory’s formula: V(G) = e – n + 2

4. What is the basis of Halstead’s complexity measure?

Ans. Halstead’s complexity measure depends up on the actual implementation of the program and it considers tokens used in the program as the basis of measure.

5. What is coupling?

Ans. Coupling is a measure that defines the level of inter-dependability among modules of a program.

6. How can you measure project execution?

Ans. We can measure project execution by means of Activity Monitoring, Status Reports, and Milestone Checklists.

7. What are function points?

Ans. Function points are the various features provided by the software product. It is considered as a unit of measurement for software size.

8. What are SDLC models available?

Ans. There are several SDLC models available such as Waterfall Model, Iterative Model, Spiral model, V-model and Big-bang Model etc.


Share This Job Opening...!!





0 comments: