Citi Placement Papers PDF Download 2017-2018 | Aptitude, Reasoning & Verbal Ability Model Papers

Citi Placement Papers

Citi Placement Papers PDF Download 2017-2018 | Aptitude, Reasoning & Verbal Ability Model Papers. Are you looking for Citi Placement Papers? You are at the right place. In this article, we have provided the Citi Placement Papers and Citi Test Pattern for better preparation. Preparing according to the Citi Model Papers and Citi sample practice papers candidates can easily crack the Citi Recruitment Process. Scroll down to see the Citi Question and Answers along with solutions.

Latest Citi Placement Papers



Aspirants who are preparing for written exam of Citi can check the whole post for detailed information. In this post, we have arranged Citi Aptitude, Reasoning and English Questions along with answers. Who had a passion to work in MNC company i.e., Citi should practice latest Citi placement papers which are helpful to gain the best score in Citi Written Test. For more updated information about Placement Papers, Test Papers and Syllabus keep on visiting our site All India Jobs for the latest info.

You Can Also Check: Interview Questions

Candidates should practice the Citi Test Pattern of according to the syllabus by managing the time. This will help them to analyze in which area they are weak and have to spend more time to achieve their goal of clearing the written exam and further move to next rounds. It is not an easy matter to get placed in Citi. So practice hard to get selected in Citi Company. To help the candidates we have uploaded Citi Placement Papers in a PDF Format. Interested contenders can download it for offline preparation.

Citi Aptitude Test Sample Papers

In this section, we are discussing Aptitude test papers. To help the contenders we have published aptitude questions and answers with a detailed explanation.

1. What are the points in the stress-strain curve for steel?

A. elastic limit or yield point
B. ultimate stress
C. stress at failure
D. all of these

Ans. D

2. The ratio of inertial force and viscous force. It is a dimensionless number. It determines the type of fluid flow.

A. Reynolds number.
B. viscous force
C. torque
D. none of these

Ans. A

3. How many joules is 1 BTU?

A. 1055.056 joules.
B. 1054 joules
C. 950 joules
D. none of these

Ans. A

4. It is the temperature below which the tendency of a material to fracture increases rather than forming. Below this temperature the material loses its ductility

A. annealing
B. Nil Ductility
C. Ductile- brittle transition
D. Both B&C

Ans. D

5. For a perfectly incompressible material, the Poisson's ratio would be

A. greater than 0.5
B. less than 0.0
C. equal to 0.1
D. none of these

Ans. D

Solution: 
Exactly 0.5. Most practical engineering materials have ν between 0.0 and 0.5. Cork is close to 0.0, most steels are around 0.3, and rubber is almost 0.5

6. A man sells an article with a 20% discount and gain a profit of 20%.What would be the profit percentage if he sells it with 10% discount?

A. 25%
B. 50%
C. 35%
D. none of these

Ans. C

Solution: 
Let initial selling price be 100 Rs Cost price after 20% discount be 80* (100/120) = 200/3 Selling price after 10% discount is 90 Rs Profit = (90 - (200/3)) / (200/3) = 7/20 % profit = (7/20)* 100 = 35%

7. A radioactive element disintegrates by 20 th part every hour and find the probability that no matter is left out in duration of 45 min?

A. e ^ (-15)
B. 15
C. e ^ (-20)
D. none of these

Ans. A

Solution: 
Since it deals with radioactive element 'n' is usually large. so poisons distribution is to be applieD. .. 1hr=60min----------20 45min----------? (45*20)/(60)=15.. Hence lambda=15 P(x=0) = (e-15)*(150)/ (0!) = (e-15)

8. If side of the square is x+2 and side of equilateral triangle is 2x and the perimeters of both square and equilateral triangle are equal .Then find the value of x ?

A. 4
B. 6
C. 8
D. none of these

Ans. A

Solution: 
4*(x+2) = (3*2x) i.e.; x=4

9. If side of the square of increased by 5 and change in area were 165 ,then find the value of side of the square ?

A. 16
B. 14
C. 18
D. none of these

Ans. B

Solution: 
x+5)2-x2=165 10x+25=165 10x=140 x=14

10. A man has Rs. 480 in the denominations of one-rupee notes, five-rupee notes and ten-rupee notes. The number of notes of each denomination is equal. What is the total number of notes that he has ?

A. 45
B. 60
C. 75
D. 90

Ans. D

Solution: 
Let number of notes of each denomination be x. Then x + 5x + 10x = 480 16x = 480 x = 30. Hence, total number of notes = 3x = 3 x 30 = 90.

11. One-third of Rahul's savings in National Savings Certificate is equal to one-half of his savings in Public Provident Fund. If he has Rs. 1, 50,000 as total savings, how much has he saved in Public Provident Fund ?

A. Rs. 30,000
B. Rs. 50,000
C. Rs. 60,000
D. Rs. 90,000

Ans. C

Solution: 
Let savings in N.S.C and P.P.F. be Rs. x and Rs. (150000 - x) respectively. Then, 1/3 x = (1/2) * (150000 - x) (x/3) + (x/2) = 75000 (5/6) x = 75000 X = 90000 Therefore Savings in Public Provident Fund = 150000 - 90000= Rs. 60000

12. A man has some hens and cows. If the number of heads is 48 and the number of feet equals 140, then the number of hens will be:

A. 22
B. 23
C. 24
D. 26

Ans. D

Solution: 
Let the number of hens be x and the number of cows be y. Then, x + y = 48.... (i) and 2x + 4y = 140 x + 2y = 70.... (ii) Solving (i) and (ii) we get: x = 26, y = 22. The required answer = 26.

13. X and Y can do a piece of work in 20 days and 12 days respectively. X started the work alone and then after 4 days Y joined him till the completion of the work. How long did the work last ?

A. 6 days
B. 10 days
C. 15 days
D. 20 days

Ans. B

Solution: 
Work done by X in 4 days (1/20) * 4 = 1/5 Remaining work = 1- (1/5) = 4/5 (X + Y)'s 1 day's work (1/20) + (1/20) = 8 / 60 = 2/ 15 Work done by X and Y in 1 day = 2/15 So, 4/5 work will be done by X and Y in (15/2)* (4/5) = 6 days Hence, total time taken = 6+ 4 = 10 days

14. The difference between a two-digit number and the number obtained by interchanging the positions of its digits is 36. What is the difference between the two digits of that number ?

A. 3
B. 4
C. 9
D. cannot be determined

Ans. B

Solution: 
Let the ten's digit be x and unit's digit be y. Then, (10x + y) - (10y + x) = 36 9(x - y) = 36 x - y = 4.

15. On dividing a number by 5, we get 3 as remainder. What will the remainder when the square of the number is divided by 5 ?

A. 0
B. 1
C. 2
D. 4

Ans. D

Solution: 
Let the number be x and on dividing x by 5, we get k as quotient and 3 as remainder. x = 5k + 3 x2 = (5k + 3)2 = (25k2 + 30k + 9) = 5(5k2 + 6k + 1) + 4 On dividing x2 by 5, we get 4 as remainder.

16. Sum of squares of two numbers is 404 and sum of two numbers is 22.Then product of two Numbers ?


A. 20
B. 40
C. 80
D. none of these

Ans. B

Solution: 
According to the given conditions x + y = 22 and x2 + y2 = 404 now (x + y)2 = x2 + y2 + 2xy so 222 = 404 + 2xy so xy = 80/2 = 40.

17. If a>4, b<-1 then which of the following is true

A. 2a+b<0
B. 4a<3b
C. a>4b
D. none of these

Ans. C

18. A student was performing an arithmetic operation and he multiplied a number by 3/2 instead of dividing it by 2/3 .what was its error percentage ?

A. 10%
B. 12%
C. 15%
D. none of these

Ans. D

Solution: 
(3/2) x - x/ (2/3) = 0 Therefore % error = 0%

19. Saritha and kavitha are separated by a certain distance of 100m and saritha started from her house and walked for 30m East and turned right and walked up to 10m and then turned left and walked up to 20m and again turned left and walked to the road. What is the distance between the two girls now ?

A. 52
B. 50
C. 51
D. 53

Ans. C

20. What is distance between Saritha and kavitha after walking 10meter towards road ?

A. 52
B. 50
C. 51
D. none of these

Ans. B

21. Ann is shorter than Jill and Jill is taller than Tom. Which of the following inferences is true.

A. Ann is taller than Tom.
B. Ann is shorter than tom.
C. Ann shortest among three.
D. None of these.

Ans. D

22. Who is tallest among the three ?

A. Ann
B. Tom
C. Jill
D. Cannot be determined

Ans. C

23. We entered (A)/into the room (B)/after the class was over(c)/No Error (D)

A. A
B. B
C. C
D. D

Ans. B

Solution: 
We entered the room after the class was over.

24. Your account should (A)/have been credited (B)/with three month's interest(C)/No error (D).

A. A
B. B
C. C
D. D

Ans. D

Solution: 
There is no error in this sentence.

25. Idli and sambar (A)/make the breakfast (B)/in the south(C)/ No error (D).

A. A
B. B
C. C
D. D

Ans. B

Solution: 
There is an error in fragment 2 of the sentence. The article 'the' has been incorrectly placed.

26. We discussed (A)/about the politics (B)/ in the class room(C)/No Error (D).

A. A
B. B
C. C
D. D

Ans. B

Solution: 
We discussed the politics in the class room.

27. Arrange the sentence order(27-30) A. With the time spent eating, sleeping, taking care of household chores, and looking after the family, there is little time left for leisure activities for many American. B  Results of a 2001 Harris Poll on free time conducted in the United States showed that the average workweek for many Americans is fifty hours. C. People today seem to have increasingly hectic lifestyles. D  In addition, many people spend up to two or three hours a day commuting to and from work

A. ABCD
B. CBDA
C. ACBD
D. CADB

Ans. B

28. A. The most popular activity for Americans was gardening. B.  We can see from the above examples tat in different countries and cultures around the world, free time is spend in different ways.
C. In the U.K., it was going to the pub, followed by visiting the cinema.
D. In Japan, it was very different from the first two countries. Going too bars and pubs ranked eighth in popularity, and gardening ranked ninth.
E  There were differences in the most popular outdoor pursuits between the following three countries.

A. EADCB
B. BEACD
C. EACDB
D. CEABD

Ans. C

29. A. When identity is thus 'defined by contrast', divergence with the West becomes central. B. Indian religious literature such as the Bhagavad Gita or the Tantric texts, which are identified as differing from secular writings seen as 'western', elicits much greater interest in the West than do   other Indian writings, including India's long history of heterodoxy.
C. There is a similar neglect of Indian writing on non-religious subjects, from mathematics, epistemology and natural science to economics and linguistics.
D. Through selective emphasis that point up differences with the West, other civilizations can, in this way, be redefined in alien terms, which can be exotic and charming, or else bizarre and   terrifying, or simply 
strange and engaging.
E.  The exception is the Kamasutra in which western readers have managed to cultivate an interest.


A. BDACE
B. DEABC
C. BDECA
D. BCEDA

Ans. D

Solution: 
Comparing statements B and D for starters as per the options, statement B scores over statement D. BD versus BC (as per the options) - By several reading of the sentences it is possible to see that BC is mandatory or that statement C cannot be placed next to any other statement available except immediately after statement B because of its 'there is similar neglect. The neglect is mentioned only in statement B. BCED and BCDE would have been very difficult to decide. Fortunately we are not required to decide this, because BCED is the only choice. Statement A then falls automatically at the end of the paragraph. Hence, the correct answer is option D

30. A. This is now orthodoxy to which I subscribe - up to a point. B. It emerged from the mathematics of chance and statistics.
C.Therefore the risk is measurable and manageable.
DThe fundamental concept: Prices are not predictable, but the mathematical laws of chance can describe their fluctuations.
E.This is how what business schools now call modern finance was born.

A. ADCBE
B. EBDCA
C. ABDCE
D. DCBEA

Ans. B

Solution: 
The best way to solve this one is not through the options. If you read the sentence several times there are two possibilities for the 'it' in statement B. The 'it' is either 'The fundamental concept' in D (i.e. BD) or 'modern finance' in E (i.e. EB). No other combination even as per the given options (CB and AB) would make sense if the 'it' is worked upon. BD is not in the options. Now, one has to merely check if EBDCA makes sense and there is no other option to compare with. Hence, the correct answer is option B




Citi Reasoning Test Placement Papers

Citi Reasoning sample questions are provided in this section along with detailed solutions. Before going to attend for the Citi online test should prepare the provided questions thoroughly.

1. FINCH : BIRD

A. frog : toad 
B. elephant : reptile 
C. dalmatian : dog 
D. collie : marsupial 
E. ant : ladybug

Answer: Option C

Solution:
A finch is a type of bird; a Dalmatian is a type of dog.

2. Here are some words translated from an artificial language.
relftaga means carefree
otaga means careful
fertaga means careless
Which word could mean “aftercare”?

A. zentaga 
B. tagafer 
C. tagazen 
D. relffer

Answer: Option C

Solution:
In this language, the root word taga, which means care, follows the affix (relf, o–, or fer–). Therefore, in the word aftercare, the root word and the affix would be reversed in the artificial language. The only choice, then, is tagazen, because tagafer would mean less care.

3. Rasik walks 20 m North. Then hr turns right and walks 30 m. Then he turns right and walks 35 m. Then he turns left and walks 15 m. Then he again turns left and walks 15 m. In which direction and how many meters away is he from his original position?

A. 15 m West 
B. 30 m East 
C. 30 m West 
D. 45 m East

Answer: Option D

Solution:
The movements of Rasik from A to F are as shown in figure. 
Since CD = AB + EF, so F lies in line with A. 
Rasik's distance from original position 
A = AF = (AG + GF) 
= (BC + DE) = (30 + 15) = 45 m. 
Also, F lies to the east of A.

4. 42 40 38 35 33 31 28

A. 25 22 
B. 26 23 
C. 26 24 
D. 25 23 
E. 26 22

Answer: Option C

Solution:
This is an alternating subtraction series in which 2 is subtracted twice, then 3 is subtracted once, then 2 is subtracted twice, and so on.

5. Who reached station first among P, Q, R, S, T and V?
I. Q reached before R but not before S, who reached after V but before P.
II. R reached after V and Q. P reached after S, who did not reach after Q.

A. If the data in statement I alone are sufficient. 
B. If the data in statement II alone are sufficient. 
C. If the data either in statement I alone or in statement II alone are sufficient. 
D. If the data given in both the statements I and II together are not sufficient. 
E. If the data in both the statements I and II together are necessary.

Answer: Option D

Solution:
There is no information about T in any of the statements.

6. Statement:
Applications of applicants who do not fulfill eligibility criteria and/or who do not submit applications before last date will be summarily rejected and will not be called for the written test.
Conclusions:
I. Those who are called for the written test are those who fulfill eligibility criteria and have submitted their applications before last date.
II. Written test will be held only after scrutiny of applications.

A. If only conclusion I follows 
B. If only conclusion II follows 
C. If either I or II follows 
D. If neither I nor II follows 
E. If both I and II follow

Answer: Option E

7. Statement:
Since the new building is ready, the chairman of Bank XYZ has directed its administrative section to plan for shifting its headquarters to the new building.
Courses of action:
I. Administrative department should deliver infrastructural facilities for the new building immediately.
II. Administrative department should invite quotations from movers and packers.

A. If only I follows 
B. If only II follows 
C. If either I or II follows 
D. If neither I nor II follows 
E. If both I and II follow

Answer: Option A

Solution:
I is a right action. Hence follows. Inviting quotation from a single company is not a right action. Hence II does not follow.

8. 2 3 10 39 172 885 

1 (A) (B) (C) (D) (E) 

Which of the following will come in place of (B)?

A. 11 
B. 7 
C. 9 
D. 8

Answer: Option C

Solution:
These series is *1+12 , *2+22, *3+32 , ----

9. SIAMESE : CAT

A. type : breed 
B. dog : puppy 
C. mark : spot 
D. romaine : lettuce 
E. collar : leash

Answer: Option D

Solution:
Siamese is a kind of cat; romaine is a kind of lettuce.

10. Violating an Apartment Lease occurs when a tenant does something prohibited by the legally binding document that he or she has signed with a landlord. Which situation below is the best example of Violating an Apartment Lease?

A. Tim has decided to move to another city, so he calls his landlord to tell him that he is not interested in renewing his lease when it expires next month. 
B. Valerie recently lost her job and, for the last three months, has neglected to pay her landlord the monthly rent they agreed upon in writing when she moved into her apartment eight months ago. 
C. Mark writes a letter to his landlord that lists numerous complaints about the apartment he has agreed to rent for two years. 
D. Leslie thinks that her landlord is neglecting the building in which she rents an apartment. She calls her attorney to ask for advice.

Answer: Option B

Solution:
Valerie signed a legally binding document that requires her to pay a monthly rent for her apartment and she has failed to do this for the last three months. Therefore, she has violated her apartment lease.

11. D, F, G, H, J, K, L, M, N, __

A. O 
B. Q 
C. P 
D. R 
E. T

Answer: Option C

Solution:
D, F, G, H, J, K, L, M, N, __
The given series consists of consonants in increasing order, starting with D.
The next consonant in the series is P.

12. At a parking lot, a sedan is parked to the right of a pickup and to the left of a sport utility vehicle.
A minivan is parked to the left of the pickup.
The minivan is parked between the pickup and the sedan.
If the first two statements are true, the third statement is

A. true 
B. false 
C. uncertain

Answer: Option B

Solution:
This is the order of the cars from left to right: minivan, pickup, sedan, sport utility vehicle

13. During the past year, Josh saw more movies than Stephen.
Stephen saw fewer movies than Darren.
Darren saw more movies than Josh.
If the first two statements are true, the third statement is

A. true 
B. false 
C. uncertain

Answer: Option C

Solution:
Because the first two sentences are true, both Josh and Darren saw more movies than Stephen.However, it is uncertain as to whether Darren saw more movies than Josh.

14. In the following questions the symbols @, ?, ?, ? and $ are used with the following meanings:
'A@B' means 'A is neither equal to nor smaller than B'.
'A?B' means 'A is neither greater nor smaller than B'.
'A?B' means 'A is not equal to B'.
'A?B' means 'A is neither greater than nor equal to B'.
'A$B' means 'A is either greater or equal to B'.

Statements: J ? P, P $ N, J ? H
Conclusions: I. J ? N  II. H @ P

A. if only conclusion I is true. 
B. if only conclusion II is true. 
C. if either conclusion I or II is true. 
D. if neither conclusion I nor II is true.

Answer: Option D

Solution:
J = P -- (i); P = N -- (ii); J ? H -- (iii)
From (i) and (ii), we get, J = P = N => J = N => I may be true but not necessarily so.
From (i) and (iii), P = J ? H => P ? H. Hence again II may be true but H < P may be other possibility.
Hence, II is not true.

15. Statement:
In order to bring about a major growth in commercial transactions with India and encourage bilateral trade relations, France has announced a bilateral treaty related to multi purpose projects.
Conclusions:
I. India is also willing to strength its dealings and trade with France.
II. Every country should develop commercial relations with others.

A. If only conclusion I follows 
B. If only conclusion II follows 
C. If either I or II follows 
D. If neither I nor II follows

Answer: Option A

Solution:
For all the deals, the willingness of both the party is a must. Hence I follow from the statement. II can't be concluded from the given statement.





Citi English Test Model Papers

This section deals with English Model Papers. We have updated important questions along with solutions. Practice more model test papers and improve your vocabulary. We suggest the contenders just refer the provided sample papers for reference purpose only. 

1. The thunder was accompanied _______ heavy rains.

A. with 
B. by 
C. up 
D. into

Answer: Option A

2. They will have completed the work by the time we get there.

A. The work will be completed by the time we get there. 
B. The work will have been completed by the time we get there. 
C. The work will have completed by the time we get there. 
D. The work will have been completed by the time we have got there.

Answer: Option B

Solution:
The work will have been completed by the time we get there.

3.  Born with a silver spoon, Tom always lived a life of luxury.

A. Having had born with a silver spoon 
B. After he was born with a silver spoon 
C. When he was born with a silver spoon 
D. He was born with a silver spoon 
E. No correction required

Answer: Option E

Solution:
The sentence requires no correction

4. ----- is a heavy metal.

A. led 
B. lid 
C. lead 
D. none of these

Answer: Option C

5. One is always considered a/an _____ in any foreign country, irrespective of the number of years he has lived there.
(A) amateur
(B) threat
(C) alien
(D) menace
(E) outsider
(F) ally

A. A and F 
B. B and D 
C. C and E 
D. E and F 
E. B and C

Answer: Option C

Solution:
In a foreign land or country one is treated as an 'alien' or an 'outsider'.

6. He comes ----- a car.

A. at 
B. by 
C. with 
D. on

Answer: Option B

7. It will rain soon.

A. simple past 
B. simple present 
C. past future 
D. simple future

Answer: Option D

8. ELOQUENT

A. charming 
B. articulate 
C. dexterous 
D. indifferent 
E. impartial

Answer: Option B

Solution:
Eloquent means fluent or persuasive in speaking or writing, articulate is synonymous with it.

9. I don’t know why he behaves like that.

A. simple 
B. negative 
C. complex 
D. compound

Answer: Option C

10.  Unless I have a peaceful environment, I will be not able to complete my work.

A. will not be able 
B. am not able 
C. would be not able 
D. was not able 
E. No correction required

Answer: Option A

Solution:
When there are two parts of a verb given in a sentence (will be) the negative has to come between the two (i.e) 'will not be'.

11. Circle

A. an 
B. sem 
C. semi 
D. en

Answer: Option C

12. He made a promise.
He kept it. a) Making -----------
b) He not only -----------
c) Besides making -----------

A. A & B 
B. B & C 
C. A , B & C 
D. Only A 
E. Only B

Answer: Option B

13. Tell me your name

A. SVO 
B. SV 
C. VOO 
D. SOC

Answer: Option C

14. They will have completed the work by the time we get there.

A. The work will be completed by the time we get there. 
B. The work will have been completed by the time we get there. 
C. The work will have completed by the time we get there. 
D. The work will have been completed by the time we have got there

Answer: Option B

Solution:
The work will have been completed by the time we get there.

15. Mobile phones are now-a-days used not just to make calls or send and receive text messages but to also carry on financial transactions.

A. but also to carry on 
B. but to carry out also 
C. but also to carry out 
D. and to carry out

Answer: Option C

Solution:
They are used 'not only to make calls but also to carry out'. The use of'to before also' is ungrammatical. Also financial transactions are 'carried out'. 'carry on' is in apt in this context. The correction is 'but also to carry out'.

Citi Placement Paper Syllabus

Quantitative Aptitude Syllabus

  • Probability
  • Permutations & Combinations
  • Algebra
  • Averages
  • Time Speed & Distance
  • Time & Work
  • Profit & Loss
  • Ratio & Proportion
  • Simple & Compound Interest
  • Percentage
  • Number Series
  • Mixtures & Allegations
  • Simplification
  • Number System
  • Heights and Distances
  • Geometry & Mensuration
  • Data Sufficiency
  • Logarithms
  • Progressions
  • LCM and HCL
  • Pipes and Cisterns
  • Partnership
  • Boats and Streams
  • Areas, Volumes

Reasoning Syllabus

  • Number Series
  • Letter Series
  • Analogies
  • Puzzles
  • Syllogisms
  • Binary Logic
  • Clocks & Calendars
  • Cubes & Dice
  • Classification 
  • Blood Relations
  • Coding-Decoding
  • Data Sufficiency
  • Seating Arrangement
  • Venn Diagrams
  • Problem Solving
  • Coded Inequalities
  • Double Lineup
  • Logical Deductions
  • Routes & Networks
  • Grouping & Selections
  • Evaluating Course of Action
  • Statements and Conclusions
  • Mathematical and Computer Operations
  • Critical Reasoning
  • Inferences
  • Situation Reaction Test
  • Decision Making
  • Symbols and Notations
  • Direction Sense Test
  • Logical Sequence Of Words
  • Assertion and Reason
  • Verification of Truth of the Statement
  • Statements and Assumptions
  • Data Interpretation

Verbal Ability Syllabus

  • Synonyms
  • Antonyms
  • Sentence Completion
  • Spelling Test
  • Passage Completion
  • Sentence Arrangement
  • Idioms and Phrases
  • Para Completion
  • Error Correction (Underlined Part)
  • Fill in the blanks
  • Synonyms
  • Prepositions
  • Active and Passive Voice
  • Spotting Errors
  • Substitution
  • Transformation
  • Sentence Improvement
  • Joining Sentences
  • Error Correction (Phrase in Bold)
  • Articles
  • Gerunds
  • Identify the Errors
  • Plural Forms
  • Odd Words
  • Prepositions
  • Suffix
  • Tense
  • Adjectives
  • Homophones
  • Identify the Sentences
  • Nouns
  • Prefix
  • Sentence Pattern
  • Tag Questions
Citi Placement Papers PDF Download: Click Here

We hope the syllabus and Citi placement papers provided here are useful to you. Job seekers can use this information to secure job in Citi. Please check this article periodically for the latest syllabus updates.