UST Global Placement Papers PDF Download 2017-2018 | Aptitude, Reasoning & Verbal Ability Model Papers

UST Global Placement Papers


UST Global Placement Papers PDF Download 2017-2018 | Aptitude, Reasoning & Verbal Ability Model Papers. Candidates who are preparing for a UST Global Recruitment Examination? You can see the largest collection of UST Global Placement Papers that will help you know what exactly you need to do on this page. Practice these set of questions based on Aptitude, Reasoning & Verbal Ability and see how well you are able to get a high score before you participate in the actual UST Global Recruitment Test. In this page, we uploaded the collection of the latest and previous UST Global Placement Papers which will be more helpful for aspirants while preparing for the placement test.


UST Global Placement Papers


Contenders are advised to download the placement papers and practice these sample questions thoroughly. Aspirants can evaluate their performance in Aptitude, Reasoning & Verbal Ability by practicing these model papers. Daily practice can help job seekers while participating in the UST Global Placement Test. Candidates can visit our website All India Jobs for regular updates on freshers Jobs in India, interview questions, walk-ins, etc.

You can also check: Interview Questions

Aspirants should practice the sample questions collected from latest UST Global Placement Papers. After reading this article completely contenders will get a 
clear idea about the UST Global Test Pattern and Syllabus. Practice the previous papers of UST Global according to the syllabus by managing the time. We uploaded the direct link to download the UST Global Placement Papers PDF for free.


UST Global Aptitude Test Sample Papers

Contenders can verify and practice these questions and answers for the best output in the UST Global Recruitment Test. Do practice these questions to get qualify in the UST Global exam.


1. consist of five statements followed by options consisting of three statements put together in a specific order. Choose the option which indicates a valid argument, i.e. where the third statement is a conclusion drawn from the preceding two statements.

A. All software companies employ knowledge workers.
B. Tara Tech employs knowledge workers.
C. Tara Tech is a software company.
D. Some software companies employ knowledge workers.
E. Tara Tech employs only knowledge workers.

A.ABC
B.ACB
C.CDB
D.ACE

Answer: B

2. A. Traffic congestion increases carbon monoxide in the environment.
B. Increase in carbon monoxide is hazardous to health.
C. Traffic congestion is hazardous to health.
D. Some traffic congestion does not cause increased carbon monoxide.
E. Some traffic congestion is not hazardous to health.

A.CBA
B.BDE
C.CDE
D.BAC

Answer: D

3. A team is to be selected from five men A, B, C, D and E and six women L, M, N, O, P and Q where A, B and N are lecturers; C, D, L, M and O are engineers and the rest are doctors. The team should be selected subject to the following conditions:

i.  B cannot go with N or D.
ii. C and P have to be together.
iii. A, L and Q have to be together.
iv. D and L cannot go together.
v. E and M have to be together.
vi.C cannot go with M. 
If the team consists of one lecturer, two engineers, three doctors and C does not go with P, the members of the team are:

A.BELMPQ
B.ACELPQ
C.AELMPQ
D.ACEMPQ

Answer: C

Solution: 
Lectures - A B N Engineers - C D L M O Doctors - E P Q C C cannot go with M & P So the possible combination is AELMPQ

4. If the team consists of one lecturer, three engineers and one male doctor, the members of the team are:

A.ADLMQ
B.DEMNO
C.DELMN
D.ALMOQ

Answer: B

Solution: 
from the option only this combination is possible. E is the only male Doctor and D & L cannot go tother.

5. If the team consists of two male lecturers, two lady engineers and one doctor, the members of the team are:

A.ABLOQ
B.ABLMQ
C.ANLOQ
D.ABLOP

Answer: A

Solution: 
Male lectures - A B Lady Engineers - L O Doctor - Q

6. If the team consists of two lecturers, two engineers, two doctors and not more than three ladies, the members of the team can be:

A.ABELPQ
B.ABCLPQ
C.ABCLMQ
D.ABELNQ

Answer: B

Solution: 
Only this option satisfy above conditions

7. If the team consists of one male lecturer, one male engineer, one lady engineer and two doctors, the members of the team are:

A.BCMEQ
B.ADLEQ
C.ACLPQ
D.BCMEP

Answer: C

Solution: 
Only this option satisfy above conditions

8. In each of the following questions, there is a certain relationship between two given words on one side of : : and one word is given on another side of : :while another word is to be found from the given alternatives, having the same relation with this word as the words of the given pair bear. Choose the correct alternative. Errata : Books : : flaws:?

A.Manuscripts
B.Metals
C.Speech
D.Charter

Answer: B

9. Planet : Orbit : : Projectile : ?

A.Trajectory
B.Track
C.Milky way
D.Path

Answer: A

10. Appraiser : Building : : Critic : ?

A.Book
B.Masterpiece
C.Judge
D.Gold

Answer: A

11. If '245' means—'Art and Talent' in a certain code language, '316' means— 'Callous to Generous', '147' means— 'Callous and Polite' then what is the code used for 'to' ?

A.Only 3
B.Only 1
C.3 or 6
D.Only 6

Answer: C

Solution: 
Callous - 1 and - 4 so 3 or 6 is used to code 'to'

12. In a certain code language '579' means—'Kanchan is soft-spoken', '694' means—”˜Soft-spoken beautiful pure', '473' means—”˜Ganga is pure', then what is the code used for 'Kanchan' ?

A.7
B.5
C.9
D.cannot be determined

Answer: B

Solution: 
9 -soft spoken , 7- is So, Kanchan is - 5

13. Read the following information carefully and answer the questions given below :
(1)A, B, C, D and E are five friends.
(2)B is elder to E, but not as tall as C.
(3)C is younger to A, and is taller to D and E.
(4)A is taller to D, But younger to E.
(5)D is elder to A but is shorter in the group.
Who among the following is the eldest?

A.AB
B.C
C.cannot determined

Answer: C

Solution: 
In terms of age, we have : E < B, C < A , A < E, A < D So, we have : C < A < E < B, A < D In terms of height, we have : B < C, D < C, E < C, D < A Either B or D is the eldest.

14. Which of the following pairs of students is elder to D?

A.BA
B.BC
C.BE
D.None of these

Answer: D

Solution: 
It cannot be determined

15. Which of the following statements is correct about B?
1) B is not the tallest
2) B is shorter to E
3)When they are asked to stand in ascending order with respect to their heights, B is in the middle

A.Only (1) is correct
B.Only (1) and (3) are correct
C.All are correct
D.All are incorrect

Answer: A

Solution: 
B is shorter than C. So, B is not the tallest

16. If F, another friend is taller than C, how many of them will be between F and E according to their height?

A.One
B.Two
C.Three
D.none of these

Answer: D

Solution: 
Since no definite order of height can be obtained, so it cannot be determined for sure how many persons lie between F and E.

17. If a selection is to be made among them who would be relatively older and also taller, who among them should be chosen?

A.A
B.B
C.C
D.D

Answer: B

Solution: 
A and C are youngest so they cannot be selected. D is shorter than two persons A and C. B is shorter than C only and is also relatively order. So, B will be selected. E is younger than B

18. In each of the questions (46-50) consists of a question and two statements marked I and II given below it. You have to decide whether the data provided in the statements are sufficient to answer the question. 

Read both the statements and give answer

(A) If the data in statement I alone are sufficient to answer the question, while the data in statement II alone are not sufficient to answer the question.
(B) If the data in statements I alone are not sufficient to answer the question, while the data in statement II alone are sufficient to answer the question.
(C) If the data either in statement I or in statement II alone are sufficient to answer the question.
(D) If the data even in both the statements I and II together are not sufficient to answer the question.
(E) If the data in both statements I and II together are needed to answer the question.

What does 'Ne' stands for in the code language?
I. 'Na Ni Nok Ne' means 'I will tell you' and 'Ni Nok Ne Nam' means 'he will tell you' in that code language.
II. 'Ni Ne Mo Nam' means 'will he call you' and 'Ne Mok Sac Ni' means 'how will you go' in that code language.

A.A
B.B
C.C
D.D

Answer: D

19. Who amongst P, Q, R, S, T and U is the tallest? I. P is taller that R and T but not as tall as U, who is taller than Q and S. II. R is the third in height in the ascending order and not as tall as U, P and Q, Q being taller than P but not the tallest.

A.A
B.B
C.C
D.D

Answer: C

20. Who among A, B, C, D, E & F read the book last? I. F, who gave the book to B after reading, was third to read the same. II. C, who read the book after A, was the third person to read the book before it reached E.

A.A
B.B
C.C
D.D

Answer: D

21. Find the missing number : 1, 6, 15, ...... 45, 66, 91

A.35
B.26
C.36
D.28

Answer: D

Solution: 
The pattern is +5, +9, +13, +21, +25 :. Missing number = 15 +13 = 28

22. Find out the wrong term : 56, 72, 90, 110, 132, 150

A.72
B.110
C.150
D.132

Answer: C

Solution: 
The numbers are 7 * 8, 8 * 9, 9 *10 ..... 12*13 So 150 is wrong and must be replaced by 156

23. Find the missing letters : a b -- a a -- c a a b -- c -- a b b -- c

A.bbcaa
B.bcbca
C.cabac
D.cbbac

Answer: D

Solution: 
The series is abc/aabc/aabbc/aabbcc

24. Directions : In each of the following questions, a statement is given, followed by two conclusions. Give answer

(a) if only conclusion I follows

(b) if only conclusion II follows

(c)  if either I or two follows

(d) if neither I nor II follows

(e) if both I and II follow.

Statement : Modern man influances his destiny by the choice he makes unlike in the past

Conclusions : I. Earlier there were less options available to man.

 II. There was no desire in the past to influance the destiny.

A.A
B.B
C.C
D.D

Answer: A

Solution: 
Clearly, I directly follows from the statement while second cannot be deducted from it.

25. Statement : Smoking is one of those human weaknesses which tend to test the will power of the smoker to the edge. Conclusions : I. It is very difficult for the smokers to give up smoking even if they want to do so. II. Human beings have other weakneses as well

A.A
B.B
C.C
D.D
E.E

Answer: E

Solution: 
The statement mentions that a very strong will power is required to give up smoking and so it is very difficult. So, I follows. Also, it is mentioned that smoking is one of the human weaknesses. this means that there are other human weaknesses as well. So, II also follows.

26. UST cubes & dice (1)Choose the box that is similar to the box formed from the given sheet of paper (X).  (Image)

A.1 only
B.2 only
C.1 and 3 only
D.1, 2, 3 and 4 only

Answer: B

Solution: 
The fig. (X) is similar to the Form III. So, when the sheet in fig. (X) is folded to form a cube, then 'F' appears opposite 'B', 'E' appears opposite 'C' and 'A' appears opposite 'D' Therefore, the cube in fig. (1) which shows 'F' adjacent to 'B' the cube in fig. (3) which shows 'E' adjacent to 'C' and the cube in fig. (4) which shows 'A' adjacent to 'D' cannot be formed. Hence, only the cube in fig.(2) can be formed. 

27. Choose the box that is similar to the box formed from the given sheet of paper (X).UST cubes & dice (2)  (Image)

A.1 and 3 only
B.2, 3 and 4 only
C.2 only
D.3 and 4 only

Answer: C

Solution: 
The fig. (X) is similar to the Form I. So, when the sheet in fig. (X) is folded to form a cube, then the completely shaded face lies opposite to the half shaded face. Therefore, the cubes shown in figures (1) and (3) which have the completely shaded face adjacent to the half-shaded face cannot be formed. Since Fig 4 does't have at-least one shaded face, it cannot be formed. Hence, only the cubes in figure (2) can be formed.

28. Choose the box that is similar to the box formed from the given sheet of paper (X).UST cubes & dice (3)  (Image)

A.1 only
B.1, 2 and 3 only
C.2 and 3 only
D.1, 2, 3 and 4

Answer: D

Solution: 
The fig. (X) is similar to the Form V. So, when the sheet in fig. (X) is folded to form a cube, then the face bearing a dot appears opposite to a blank face, the face bearing a '+' sign appears opposite to another blank face and the face bearing a circle appears opposite to the third blank face. Clearly, all the four cubes shown in figures (1), (2), (3) and (4) can be formed.

29. A, B, C, D and E are sitting on a bench. A is sitting next to B, C is sitting next to D, D is not sitting with E who is on the left end of the bench. C is on the second position from the right. A is to the right of B and E. A and C are sitting together. In which position A is sitting ?

A.Between B and D
B.Between B and C
C.Between E and D
D.Between C and E

Answer: B

Solution: 
E B A C D Therefore, A is sitting in between B and C.

30. P, Q, R, S, T, U, V and W are sitting round the circle and are facing the centre:
P is second to the right of T who is the neighbour of R and V.
S is not the neighbour of P.
V is the neighbour of U.
Q is not between S and W. W is not between U and S.
Which two of the following are not neighbours ?

A.RV
B.UV
C.RP
D.QW

Answer: A






UST Global Reasoning Test Placement Papers

In this page, candidates can check out the reasoning test questions for the better preparation for UST Global Placement Test. We suggest the candidates practice more to get success in the UST Global Placement Test.

1. Statement:
The prices of food grains and vegetables have substantially increased due to a prolonged strike call given by the truck owners association.
Courses of action:
I. The govt should immediately make alternative arrangement to ensure adequate supply of food grains and vegetables in the market.
II. The govt should take steps to cancel the licenses of all the vehicles belonging to the association.

A. If only I follows 
B. If only II follows 
C. If either I or II follows 
D. If neither I nor II follows

Answer: Option A

Solution:
I is advisable because it will be reduce the inconvenience of the people. II is not advisable because it is an extreme action.

2.Raj traveled from a point X straight to Yata distance of 80m. He turned right and walked 50m,then again turned right and walked 70m. Finally, he turned right and walked 50m. How far is he from the starting point?

A.10m
B.20m
C.50m
D.70m

Answer: Option A

3. A pointer is

A.A keyword used to create variables 
B.A variable that stores address of an instruction 
C.A variable that stores address of other variable 
D.All of the above

Answer: C

4. 21, 9, 21, 11, 21, 13, 21, .......

A.14
B.15
C.21 
D.23

Answer: B

Solution: 
 In this alternating repetition series, the random number 21 is interpolated every other number into an otherwise simple addition series that increases by 2, beginning with the number 9.

5. E D C H G F K J I N ......

A.L M 
B.O P   
C.M O
D.M L

  Answer: D

Solution: 
 reverse series

6. Which of the following statements is correct about B? 1.B is not the tallest 2. B is shorter to E 3.When they are asked to stand in ascending order with respect to their heights,B is in the middle

A.Only (1) is correct
B.Only (1) and (3) are correct
C.All are correct  
D.All are incorrect

  Answer: A

Solution: 
 B is shorter than C, so B is not the tallest. Thus (1) is correct. B and E are shorter than C. So, it cannot be concluded that B is shorter to E. Thus (2) is incorrect. A single definite order of heights cannot be obtained from the given information.  So (3) is incorrect.

7. A motorboat whose speed is 15 kmph in still water goes 30 kmph downstream and comes back in a total of 4hrs 30min.Find the speed of the stream in kmph ?

A.4 
B.5
C.24 
D.10

  Answer: B

Solution: 
 Let the speed of the stream be x km/hr. Then, Speed downstream = (15 + x) km/hr, Speed upstream = (15 - x) km/hr. 
 Therefore 30 / (15 + x) + 30 / (15 - x) = 4(1/2) 900/ (225 - x^ 2) = 9/2 9x2 = 225 x2 = 25 x = 5 km/hr.

8. Which letter is presented by the no "6" ?

A.N
B.A
C.I
D.E

Answer: D

Solution: 
S L I D E (-) D EA N --------------------- 3 6 5 1 3+D+carry [If any] is equal to SL. But as it is clear that highest sum of there given number 
can be (9+3+1) =14 so S = 1. Now it is also clear that D is either 6 or 9 but D cannot be 6, because in that case L is equal to 0, which is not possible.
So D = 9 and E cannot be equal to 5, 4,3,2,1. So, E = 6.

9. Steel Express runs between Tatanagar and Howrah and has five stoppages in between. Find the number of different kinds of one-way second class ticket that Indian Railways will have to print to service all types of passengers who might travel by Steel Express ?

A.49
B.42  
C.21   
D.7

  Answer: B

Solution: 
 We have 5 stations + (T + H) = 7 stations. Out of the 7 stations, we have to print tickets connecting any 2; i.e. arrangements of 7 things,
  any 2 at a time, i.e. No. of tickets = 7P2 = 42.

10. What is the Selling Price of the article? 1. The profit on Sales is 20%. 2. The profit on each unit is 25% and the Cost Price is Rs. 250.

A.using 1st Statement only
B.using 2nd statement only 
C.using both 1st and 2nd statement 
D.using 1st or 2nd statement 
E.Cannot be answered even by using both the statement

 Answer: B

 Solution: 
 By default, the profit is always mentioned as a % of the CP. From 2nd statement, we see that the profit on the article is 25% of Rs. 250,
 which is Rs. 62.50. So the SP can be determined with the help of 2nd statement alone.

11. Arrange the words given below in a meaningful sequence. 1. Tree 2. Seed 3. Flowers 4. Fruit 5. Plant

A.5, 2, 1, 3, 4
B.2, 5, 1, 4, 3
C.2, 5, 1, 3, 4
D.2, 5, 3, 1, 4

Answer: C

Solution: 
The correct order is : Seed Plant Tree Flowers Fruit 2 5 1 3 4

12. Is x greater than y? (1) x > 2y (2) x — y > 0

A.Statement (1) ALONE is sufficient, but statement (2) is not sufficient.
B.Statement (2) ALONE is sufficient, but statement (1) is not sufficient.
C.BOTH statements TOGETHER are sufficient, but NEITHER statement ALONE is sufficient.
D.EACH statement ALONE is sufficient.

Answer: B

Solution: 
It would be possible for x and y to be negative numbers and still satisfy the conditions of (1), but it then would be impossible to satisfy (2).

13. Here are some words translated from an artificial language.
dionot means oak tree
blyonot means oak leaf
blycrin means maple leaf
Which word could mean “maple syrup”?

A. blymuth 
B. hupponot 
C. patricrin 
D. crinweel

Answer: Option C

Solution:
In this language, the adjective follows the noun. From dionot and blyonot, you can determine that onot means oak. From blyonot and blycrin, you can determine that bly means leaf. Therefore, crin means maple. Because the adjective maple comes after the noun, patricrin is the only possible choice.

14. 7 23 58 127 269 555

A. 263 
B. 261 
C. 299 
D. 286

Answer: Option B

Solution:
The series *2+9, *2+11 , *2+13 -----

15. COBBLER : SHOE

A. jockey : horse 
B. contractor : building 
C. mason : stone 
D. cowboy : boot

Answer: Option B

Solution:
A cobbler makes and repairs shoes; a contractor builds and repairs buildings.






UST Global English Test Model Papers

Have a look at this article, we have uploaded the latest English test questions and answers along with a detailed solution. For better preparation, we had given the questions along with a solution. Practice these questions thoroughly.


1.  Jobs in call centers are highly _____ leading to alarming consequences like hypertension, insomnia, coronary malfunctions among the young employees.
(A) stressful
(B) laborious
(C) taxing
(D) dangerous
(E) vexatious
(F) distressing

A. A and C 
B. A and B 
C. B and D 
D. D and E

Answer: Option A

Solution:
'Stressful' or 'taxing' jobs lead to diseases like hypertension.

2.She was a friendly person

A.SVA
B.SVO
C.SVOO
D.SVC

Answer: Option D

3. She servant afraid of ----- the master.

A. disobey 
B. disobeyed 
C. disobeying 
D. be disobeying

Answer: Option C

4. Overpopulation and exploitation of natural resources is dramatically increasing the vulnerability of modern society to natural _____ such as earthquakes, floods and voicanic eruptions.
(A) disruptions
(B) tumults
(C) disasters
(D) catastrophes
(E) phenomena
(F) upheavals

A. A and F 
B. E and F 
C. B and C 
D. C and D

Answer: Option D

Solution:
'Upheavals', 'tumults' do not collocate with the word natural. Disasters or catastrophes are apt.

5. Select the odd one out

A. Snake 
B. Eagle 
C. Sparrow 
D. Owe

Answer: Option A

6. It is raining.

A. is it? 
B. isn't it? 
C. does it? 
D. did it?

Answer: Option B

7. I must apologise _________ him ________ the wrong I have done him.

A. from, against 
B. from, on 
C. to, for 
D. to, against

Answer: Option C

8. To grease somebody's palm

A. to rub somebody's hand with oil 
B. to bribe somebody 
C. to be in full cooperation with somebody 
D. to deal with someone carefully 
E. to waste time

Answer: Option B

Solution:
'To grease someone's palm' means to bribe someone to give somebody money in order to persuade them to do something dishonest.

9. Shakespeare has written dramas appealing to all people of all ages .

A. simple present 
B. present continous 
C. past perfect 
D. present perfect

Answer: Option D

10. The shopkeepers closed the shops. They feared arson and looting.
a) With the apprehension of arson -----------
b) Apprehending the closure of the -----------
c) Fearing the arson and looting by the shopkeeper -----------

A. Only A 
B. Only B 
C. Only c 
D. A , B

Answer: Option A

11. Not only he was an actor but also a politician.

A. Besides being an actor 
B. Apart from being an actor he was 
C. In spite of being an actor 
D. Despite being an actor

Answer: Option B

Solution:
choice (B) ideally substitutes the underlined part.

12. Children who spend more than two hours a day at a computer or watching television are more likelier than others to have psychological problems, according to scientists.

A. are likely than 
B. are likelier than 
C. are more likely than 
D. are more likely from

Answer: Option B

Solution:
The adjective 'likelier' is itself in the comparative degree, hence 'more likelier' is incorrect. In this sentence a comparison is made between children who spend more time watching and those who do not. This contrast is best brought out using the expression 'are likelier than'.

13. The petition must be signed by the concerned people. Only then an action can be taken in this regard.
(A) If the petition is not signed by the concerned people, no action .....
(B) Unless the petition is signed .....
(C) While the petition must be signed .....

A. A and B 
B. Only A 
C. B and C 
D. Only B

Answer: Option A

Solution:
A and B convey the correct meaning. i.e. condition. C is incorrect.

14. They are plant eaters
(P) and various kinds of vegetation
(Q) browsing on grass
(R) and consume
(S) vast quantities of pasture

A. RSQP 
B. QSRP 
C. QPRS 
D. RSPQ

Answer: Option C

15. I could not help to laugh at the joke.

A. help laughing at 
B. laugh at 
C. to laughing at 
D. none

Answer: Option A

UST Global Placement Paper Syllabus

Quantitative Aptitude Syllabus

  • Probability
  • Permutations & Combinations
  • Algebra
  • Averages
  • Time Speed & Distance
  • Time & Work
  • Profit & Loss
  • Ratio & Proportion
  • Simple & Compound Interest
  • Percentage
  • Number Series
  • Mixtures & Alligations
  • Simplification
  • Number System
  • Heights and Distances
  • Geometry & Mensuration
  • Data Sufficiency
  • Logarithms
  • Progressions
  • LCM and HCL
  • Pipes and Cisterns
  • Partnership
  • Boats and Streams
  • Areas, Volumes

Reasoning Syllabus

  • Number Series
  • Letter Series
  • Analogies
  • Puzzles
  • Syllogisms
  • Binary Logic
  • Clocks & Calendars
  • Cubes & Dice
  • Classification 
  • Blood Relations
  • Coding-Decoding
  • Data Sufficiency
  • Seating Arrangement
  • Venn Diagrams
  • Problem Solving
  • Coded Inequalities
  • Double Lineup
  • Logical Deductions
  • Routes & Networks
  • Grouping & Selections
  • Evaluating Course of Action
  • Statements and Conclusions
  • Mathematical and Computer Operations
  • Critical Reasoning
  • Inferences
  • Situation Reaction Test
  • Decision Making
  • Symbols and Notations
  • Direction Sense Test
  • Logical Sequence Of Words
  • Assertion and Reason
  • Verification of Truth of the Statement
  • Statements and Assumptions
  • Data Interpretation

Verbal Ability Syllabus

  • Synonyms
  • Antonyms
  • Sentence Completion
  • Spelling Test
  • Passage Completion
  • Sentence Arrangement
  • Idioms and Phrases
  • Para Completion
  • Error Correction (Underlined Part)
  • Fill in the blanks
  • Synonyms
  • Prepositions
  • Active and Passive Voice
  • Spotting Errors
  • Substitution
  • Transformation
  • Sentence Improvement
  • Joining Sentences
  • Error Correction (Phrase in Bold)
  • Articles
  • Gerunds
  • Identify the Errors
  • Plural Forms
  • Odd Words
  • Prepositions
  • Suffix
  • Tense
  • Adjectives
  • Homophones
  • Identify the Sentences
  • Nouns
  • Prefix
  • Sentence Pattern
  • Tag Questions
UST Global Placement Papers PDF Download: Click Here

Candidates can check the UST Global placement papers provided in this article are just for information purpose only. For more latest information of all Placement Papers, Interview Questions keep on visiting our site All India Jobs regularly.