Mphasis Placement Papers PDF Download 2017-2018 | Aptitude, Reasoning & Verbal Ability Model Papers

Mphasis Placement Papers

Mphasis Placement Papers PDF Download 2017-2018 | Aptitude, Reasoning & Verbal Ability Model Papers. Aspirants can get the Mphasis latest Placement Papers in this page. Practice for free and these sample questions on Aptitude, Reasoning & Verbal Ability may be close enough to the actual selection test papers. In this post, the aspirants can get a largest collection of Mphasis Placement Papers. In the below page, we discussed the Mphasis test pattern and syllabus. Read the complete article and know about the Mphasis Test Pattern and Syllabus. 

Mphasis Placement Papers


In this article, we had given you the latest information of Mphasis Placement Papers which are helpful for aspirants at the time of preparation for the Mphasis Recruitment Drive. Go through these sample questions below to check your abilities and know your position of knowledge in Aptitude, Reasoning and Verbal Ability. You need to prepare well by practicing each section in order to get placed in Mphasis. Hence scoring brilliantly is your only way to get the job in Mphasis.

You can also check: Interview Questions

Jobs seekers can improve their knowledge in Aptitude, Reasoning and Verbal Ability by downloading the Mphasis Placement Papers and practicing them regularly. Aspirants  have to make a habit of practicing daily for improving the capability in Aptitude, Reasoning and Verbal Ability skills. Below in this article, we provided a direct link which can be accessed by candidates to download Mphasis Placement Papers PDF. Aspirants can download the Mphasis Placement Papers from our website www.allindiajobs.in with a free of cost.




Mphasis Aptitude Test Sample Papers

Candidates can practice these latest Aptitude Test questions and answers along with a detailed solution. These questions and answers may be helpful for the aspirants for the better preparation.

1. A man has some hens and cows. If the number of heads is 48 and the number of feet equals 140, then the number of hens will be:

A.22

B.23
C.24
D.26

Answer: D


Solution: 

Let the number of hens be x and the number of cows be y. Then, x + y = 48.... (i) and 2x + 4y = 140 x + 2y = 70.... (ii) Solving (i) and (ii) we get: x = 26, y = 22. The required answer = 26. 

2. X and Y can do a piece of work in 20 days and 12 days respectively. X started the work alone and then after 4 days Y joined him till the completion of the work. How long did the work last ?


A.6 days

B.10 days
C.15 days
D.20 days

Answer: B


Solution: 

Work done by X in 4 days (1/20) * 4 = 1/5 Remaining work = 1- (1/5) = 4/5 (X + Y)'s 1 day's work (1/20) + (1/20) = 8 / 60 = 2/ 15 Work done by X and Y in 1 day = 2/15 So, 4/5 work will be done by X and Y in (15/2)* (4/5) = 6 days Hence, total time taken = 6+ 4 = 10 days

3. The difference between a two-digit number and the number obtained by interchanging the positions of its digits is 36. What is the difference between the two digits of that number ?


A.3

B.4
C.9
D.cannot be determined

Answer: B


Solution: 

Let the ten's digit be x and unit's digit be y. Then, (10x + y) - (10y + x) = 36 9(x - y) = 36 x - y = 4.

4. On dividing a number by 5, we get 3 as remainder. What will the remainder when the square of the number is divided by 5 ?


A.0

B.1
C.2
D.4

Answer: D


Solution: 

Let the number be x and on dividing x by 5, we get k as quotient and 3 as remainder. x = 5k + 3 x2 = (5k + 3)2 = (25k2 + 30k + 9) = 5(5k2 + 6k + 1) + 4 On dividing x2 by 5, we get 4 as remainder.

5. Sum of squares of two numbers is 404 and sum of two numbers is 22.Then product of two Numbers ?


A.20

B.40
C.80
D.none of these

Answer: B


Solution: 

According to the given conditions x + y = 22 and x2 + y2 = 404 now (x + y)2 = x2 + y2 + 2xy so 222 = 404 + 2xy so xy = 80/2 = 40.


6. If a>4, b<-1 then which of the following is true

   
A.2a+b<0
B.4a<3b
C.a>4b
D.none of these

Answer: C


7. A radioactive element disintegrates by 20th part every hour and find the probability that no matter is left out in duration of 45 min ?


A.e(-15)

B.15
C.e(-20)
D.none of these

Answer: A


Solution: 

Since it deals with radioactive element 'n' is usually large. so poisons distribution is to be applied. .. 1hr=60min----------20 45min----------? (45*20)/(60)=15.. Hence lambda=15 P(x=0) = (e-15)*(150)/ (0!) = (e-15)

8. A student was performing an arithmetic operation and he multiplied a number by 3/2 instead of dividing it by 2/3 .what was its error percentage ?


A.10%

B.12%
C.15%
D.none of these

Answer: D


Solution: 

(3/2) x - x/ (2/3) = 0 Therefore % error = 0%

9. Direction for question 19-20 Saritha and kavitha are separated by a certain distance of 100m and saritha started from her house and walked for 30m East and turned right and walked up to 10m and then turned left and walked up to 20m and again turned left and walked to the road. What is the distance between the two girls now ?


A.52

B.50
C.51
D.53

Answer: C


10. What is distance between Saritha and kavitha after walking 10meter towards road ?


A.52

B.50
C.51
D.none of these

Answer: B


11. Length of MAC Addresses ?


A.48 bits

B.24 bits
C.32 bits
D.64 bits

Answer: A


12. #include 


int main ( )


{ int a = 10, b = 20, c = 30;


if (c > b > a)


{printf ("TRUE");


else


{printf ("FALSE");


}


getchar ( );


return 0;}


   

A.compiler error
B.true
C.false
D.compiler dependent

Answer: C


13. What is the Cisco name for the encapsulation type used on a serial interface ?


A.HDLC

B.SDLC
C.SAP
D.SNAP

Answer: A


14. What is the use of ping command ?


A.tests connectivity.

B.Flow control
C.Error control
D.none of these 

Answer: A


15. Name the IP Routing protocols ?


A.RIP

B.OSPF
C.GRP
D.all the above

Answer: D


16. A man sells an article with a 20% discount and gain a profit of 20%.What would be the profit percentage if he sells it with 10% discount ?


A.25%

B.50%
C.35%
D.none of these

Answer: C


Solution: 

Let initial selling price be 100 Rs Cost price after 20% discount be 80* (100/120) = 200/3 Selling price after 10% discount is 90 Rs Profit = (90 - (200/3)) / (200/3) = 7/20 % profit = (7/20)* 100 = 35%

17. If side of the square is x+2 and side of equilateral triangle is 2x and the perimeters of both square and equilateral triangle are equal .Then find the value of x ?


A.4

B.6
C.8
D.none of these

Answer: A


Solution: 

4*(x+2) = (3*2x) i.e.; x=4

18. If side of the square of increased by 5 and change in area were 165 ,then find the value of side of the square ?


A.16

B.14
C.18
D.none of these

Answer: B


Solution: 

(x+5)2 - x2 = 165 x2 + 10x + 25 - x2 = 165 10x = 140 x = 14

19. A man has Rs. 480 in the denominations of one-rupee notes, five-rupee notes and ten-rupee notes. The number of notes of each denomination is equal. What is the total number of notes that he has ?


A.45

B.60
C.75
D.90

Answer: D


Solution: 

Let number of notes of each denomination be x. Then x + 5x + 10x = 480 16x = 480 x = 30. Hence, total number of notes = 3x = 3 x 30 = 90.

20. One-third of Rahul's savings in National Savings Certificate is equal to one-half of his savings in Public Provident Fund. If he has Rs. 1, 50,000 as total savings, how much has he saved in Public Provident Fund ?


A.Rs. 30,000

B.Rs. 50,000
C.Rs. 60,000
D.Rs. 90,000

Answer: C


Solution: 

Let savings in N.S.C and P.P.F. be Rs. x and Rs. (150000 - x) respectively. Then, 1/3 x = (1/2) * (150000 - x) (x/3) + (x/2) = 75000 (5/6) x = 75000 X = 90000 Therefore Savings in Public Provident Fund = 150000 - 90000= Rs. 60000


21. Direction for question 21-22 Ann is shorter than Jill and Jill is taller than Tom. Which of the following inferences is true.


A.Ann is taller than Tom.

B.Ann is shorter than tom.
C.Ann shortest among three.
D.None of these.

Answer: D


22. Who is tallest among the three ?


A.Ann

B.Tom
C.Jill
D.Cannot be determined

Answer: C


23. Choose which part has error A or B or C or D:- We entered (A)/into the room (B)/after the class was over(c)/No Error (D)


A.A

B.B
C.C
D.D

Answer: B


Solution: 

We entered the room after the class was over.

24. Your account should (A)/have been credited (B)/with three month's interest(C)/No error (D).


A.A

B.B
C.C
D.D

Answer: D


Solution: 

There is no error in this sentence.

25. Idli and sambar (A)/make the breakfast (B)/in the south(C)/ No error (D).


A.A

B.B
C.C
D.D

Answer: B


Solution: 

There is an error in fragment 2 of the sentence. The article 'the' has been incorrectly placed.

26. We discussed (A)/about the politics (B)/ in the class room(C)/No Error (D).


A.A

B.B
C.C
D.D

Answer: B


Solution: 

We discussed the politics in the class room.

27. Arrange the sentence order(27-30) A. With the time spent eating, sleeping, taking care of household chores, and looking after the family, there is little time left for leisure activities for many American. B Results of a 2001 Harris Poll on free time conducted in the United States showed that the average workweek for many Americans is fifty hours. C. People today seem to have increasingly hectic lifestyles. D In addition, many people spend up to two or three hours a day commuting to and from work.


A.ABCD

B.CBDA
C.ACBD
D.CADB

Answer: B


28. A. The most popular activity for Americans was gardening.

B.  We can see from the above examples tat in different countries and cultures around the world, free time is spend in different ways.
C. In the U.K., it was going to the pub, followed by visiting the cinema.
D. In Japan, it was very different from the first two countries. Going too bars and pubs ranked eighth in popularity, and gardening ranked ninth.
E  There were differences in the most popular outdoor pursuits between the following three countries.


A.EADCB

B.BEACD
C.EACDB
D.CEABD

Answer: C


29. A. When identity is thus 'defined by contrast', divergence with the West becomes central.

B. Indian religious literature such as the Bhagavad Gita or the Tantric texts, which are identified as differing from secular writings seen as 'western', elicits much greater interest in the West than do   other Indian writings, including India's long history of heterodoxy.
C. There is a similar neglect of Indian writing on non-religious subjects, from mathematics, epistemology and natural science to economics and linguistics.
D. Through selective emphasis that point up differences with the West, other civilizations can, in this way, be redefined in alien terms, which can be exotic and charming, or else bizarre and   terrifying, or simply strange and engaging.
E.  The exception is the Kamasutra in which western readers have managed to cultivate an interest.


A.BDACE

B.DEABC
C.BDECA
D.BCEDA

Answer: D


Solution: 

Comparing statements B and D for starters as per the options, statement B scores over statement D. BD versus BC (as per the options) - By several reading of the sentences it is possible to see that BC is mandatory or that statement C cannot be placed next to any other statement available except immediately after statement B because of its 'there is similar neglect. The neglect is mentioned only in statement B. BCED and BCDE would have been very difficult to decide. Fortunately we are not required to decide this, because BCED is the only choice. Statement A then falls automatically at the end of the paragraph. 
Hence, the correct answer is option D

30. A. This is now orthodoxy to which I subscribe - up to a point.

B. It emerged from the mathematics of chance and statistics.
C.Therefore the risk is measurable and manageable.
DThe fundamental concept: Prices are not predictable, but the mathematical laws of chance can describe their fluctuations.
E.This is how what business schools now call modern finance was born.


A.ADCBE

B.EBDCA
C.ABDCE
D.DCBEA

Answer: B


Solution: 

The best way to solve this one is not through the options. If you read the sentence several times there are two possibilities for the 'it' in statement B. The 'it' is either 'The fundamental concept' in D (i.e. BD) or 'modern finance' in E (i.e. EB). No other combination even as per the given options (CB and AB) would make sense if the 'it' is worked upon. BD is not in the options. Now, one has to merely check if EBDCA makes sense and there is no other option to compare with. Hence, the correct answer is option B

Mphasis Reasoning Test Placement Papers

Contenders can check out the latest Reasoning Test questions in this page. To get select in the Mphasis online written test. We suggest the aspirants practice more and prepare well for the Mphasis Exam.

1. BY, CX, EV, GT, KP, __

A. JQ 

B. MN 
C. PK 
D. LO

Answer: Option B


2. Two numbers are greater than the third number by 25% and 20% respectively. What percent of first number is the second number?


A.92%

B.94%
C.96%
D.98%

Answer: C


Solution: 

Assume the third number is 100. So the first number is 125 and the second number is 120. So the required answer is 120/125 ? 100 = 96%.

3. The average of 5 quantities is 6. The average of 3 of them is 8. What is the average of the remaining two numbers?


A. 6.5

B. 4
C. 3
D. 3.5

Ans. C


4. 42 : 56 : : 72 : ?


A. 81 
B. 90 
C. 92 
D. 100

Answer: Option B


5. Give Set : (2, 14, 16)


A. (2, 7, 8) 

B. (2, 9, 16) 
C. (3, 21, 24) 
D. (4, 16, 18)

Answer: Option C


Solution:

In each set 2nd number = (1st number x 7) 
And 3rd number = (1st number x 8)

6. How many sons does P have?

I. T and S are brothers of R.
II. The mother of S is the wife of R's father.

A. If the data in statement I alone are sufficient. 

B. If the data in statement II alone are sufficient. 
C. If the data either in statement I alone or in statement II alone are sufficient. 
D. If the data given in both the statements I and II together are not sufficient.

Answer: Option D


7. A women going with a boy is asked by another woman about the relationship between then the women repliedî My maternal uncle and the uncle of his maternal uncle is the same. How is the lady related to that boy?


A. Grand Mother & Grand Son 

B. Mother & Son 
C. Aunt & Nephew 
D. None of these

Answer: Option C


Solution:

Clearly, the brother of womanís mother is the same as the brother of the father of boys maternal uncle. So womanís motherís brother is the boys maternal uncleís father. Thus the womanís motherís brother ís son is boyís maternal uncle i.e..., womanís motherís brotherís daughter is boyís mother.

8. A $ B means A is neither greater than nor equal to B.

A © B means A is neither lesser than nor equal to B.
A @ B means A is not greater than B.
A * B means A is not lesser than B.
A # B means A is neither greater than nor lesser than B.

Statements:   P @ Q, Q # R, R $ S, S © T

Conclusions:  I. P $ T
  II. R # P
 III. T $ R
 IV. R © P

A. Only I and II follow. 

B. Only II follows. 
C. Either II or IV follows. 
D. Only II and IV follow. 
E. None follows.

Answer: Option E


9. Study the following information carefully and answer the given questions:

Input: sui me ato fe zen u no
Step I: fe sui the no ato zen u
Step II: no fe sui u me ato zen
Step III: u no fe zen sui me ato
Step IV: zen u no ato fe sui me
Step V: ato zen u me no fe sui and so on.
Now attempt the questions given below.

If the step V of an input is 'so cd rom lay is nor it', which of the following would be its step II?


A. is nor it rom lay so cd 

B. nor it lay is so cd rom 
C. lay so cd it rom is nor 
D. Data inadequate

Answer: Option A


Solution:

In each step the fourth word becomes first word and the last word becomes fourth word and all other words shift one place rightwards except the third, which shifts two place rightwards.
In order to make things easier, let us represent the words digitally from 1 to 7. Then we have:
Input:1 2 3 4 5 6 7
Step I:4 1 2 7 3 5 6
Step II:   7 4 1 6 2 3 5
Step III:  6 7 4 5 1 2 3
Step IV:  5 6 7 3 4 1 2
Step V:   3 5 6 2 7 4 1
Step VI:  2 3 5 1 6 7 4
Step V: so cd rom lay is nor it
3 5 6 2 7 4 1
Step II: 7 4 1 6 2 3 5
is nor it rom lay so cd

10. Statement:

Should all the foreign banks immediately be asked to close down their operations in India?
Arguments:
I. No, this will have an adverse impact on Indian economy.
II. Yes, this is the only way to make the Indian banks survive and prosper.

A. If only argument I is strong 

B. If only argument II is strong 
C. If either I or II is strong 
D. If neither I nor II is strong

Answer: Option A


Solution:

I is strong because it is not desirable that the Indian economy be led into trouble. II is weak because this is not the only way.

11. Four of the following five are alike in a certain way and so form a group. Which is the one that does not belong to that group?


A. Guava 

B. Orange 
C. Apple 
D. Lichi

Answer: Option D


Solution:

Lichi has only one seed inside where as others have many seeds.

12. Statements 


I. All bags are worms 

II. Some worms are moths 
III. No moth is a fly 

Conclusions 


I. All worms are bugs 

II. No bug is a fly

A. Either Conclusion I or II is true 

B. Both conclusions I and II are true 
C. Neither Conclusion I nor II is true 
D. Only conclusion II is true

Answer: Option C


13. cage


A. enclosure 

B. prisoner 
C. animal 
D. zoo

Answer: Option A


Solution:

A cage is meant to keep something surrounded, so enclosure is the essential element. A prisoner (choice b) or an animal (choice c) are two things that may be kept in cages, among many other things. A zoo (choice d) is only one place that has cages.

14. Examine the following statements: 


1. Lady finger is tastier than cabbage 


2. Cauliflower is tastier than lady's finger 


3. Cabbage is not tastier than peas 


The conclusion that can be drawn from these statements is that


A. Peas are as tasty as lady finger 

B. Peas are as tasty as cauliflower and lady finger 
C. Cabbage is the least tasty of the four vegetables 
D. Cauliflower is tastier than cabbage

Answer: Option C


Solution:

According to the given information in the question 

Lady Finger > Cabbage Cauliflower> Lady Finger Cabbage<= Peas 


From equations (i) and (ii) Cauliflower> Lady's Finger> Cabbage 


Thus, Cabbage is the least tasty of the four vegetables.


15. A study revealed that a major part of the accidents involving two wheelers takes place when they are being driven at speeds above 50 km.hr. It is also observed that the two wheelers are driven at this speed mostly on roads having scanty traffic. Which of the following can be concluded from the given paragraph?


A. Accidents do not take place because of heavy traffic. 

B. It is not possible to drive two wheelers at speeds above 50 km/hr on the roads having heavy traffic. 
C. Two wheelers drivers tend to become reckless while driving on roads having scanty traffic. 
D. Most of the accidents involving two wheelers take place on roads having scanty traffic.

Answer: Option D


Solution:

The given passage refers to a part of the total number of accidents. There is no information about how and when the rest of the accidents take place. Hence, neither choice (a) nor (e) can be concluded.
The passage has no reference to the speeds at which vehicles are driven on roads having heavy traffic. Also the words "mostly on the roads having scanty traffic" does not rule not two wheelers being driven at 50 km/hr and above speeds on roads having heavy traffic. Hence, (b) cannot be concluded.
Driving at speeds above 50 km/hr does not necessarily mean that the driver is reckless. Hence, (c) cannot be concluded.
Since it is said that generally accidents involving two wheelers take place when they are driven at speeds above 50 km/hr and they are driven at the speed on roads having scanty traffic, it can be concluded that most of such accidents take place on roads having scanty traffic.
Hence, (d) can be concluded.



Mphasis English Test Model Papers

In this article, we discussed English Test questions and answers along with a detailed solution. Practice more to get qualify in the Mphasis Placement test. Contenders can perform well in the Mphasis Written test.

1. PRODIGAL

A. generous 

B. revisable 
C. frugal 
D. wealthy

Answer: Option C


Solution:

Prodigal (wasteful, extravagant) and frugal (thrifty, economical) are antonyms.

2. Choose the correct spelt word out of the given alternatives.


A. Achievement 

B. Acheivment 
C. Achievment 
D. Achevement

Answer: Option A


3. HOARD


A. squander 

B. prepare 
C. preserve 
D. keep

Answer: Option A


Solution:

The word hoard (collect, accumulate) and squander (waste) are antonyms.

4. The audience loudly cheered the leader's speech.


A. The leader's speech was loudly cheered by the audience. 

B. The leader's speech is loudly cheered by the audience. 
C. The audience loudly cheered the leader for his speech. 
D. The speech of the leader was loudly cheered by the audience.

Answer: Option A


Solution:

The leader's speech was loudly cheered by the audience.

5. Every one knows our prime minister?


A. do they? 

B. doesn't he? 
C. don't he? 
D. doesn't they?

Answer: Option C


6. He hopes to join ----- university soon


A. a 

B. an 
C. the 
D. no article

Answer: Option A


7. Date


A. un 

B. ante 
C. in 
D. anti

Answer: Option B


8. CAUSTIC


A. rude 

B. acrimonious 
C. brazen 
D. polite

Answer: Option B


Solution:

Caustic means sharp or sarcastic in a hurtful way. Acrimonious also means the same.

9. Hang the picture a little lower. People can see it better.

(A) If you hang the picture .....
(B) Although you hang the picture .....
(C) Hang the picture a little lower so that .....

A. Only A 

B. Only B 
C. Only C 
D. A and C

Answer: Option D


Solution:

The second sentence suggests the purpose or a condition for the action mentioned in the first sentence. Hence conjunctions like 'in order that', 'so that', 'if' or 'unless' can be used to combine the given sentences.

10. Provided you come out successful, you will secure this job.


A. you might be securing 

B. you secure 
C. you secured 
D. you have secured 
E. No correction required

Answer: Option E


Solution:

The given sentence is grammatically correct.

11. His legal ------ is sheela.


A. heir 

B. hare 
C. hair 
D. here

Answer: Option A


12. It being rainy day (a) / we decided not to go out (b) / but to stay at home (c) / and watch a movie (d) / No error (e)


A. it being rainy day 

B. we decided not to go out 
C. but to stay at home 
D. and watch a movie

Answer: Option A


13. Psychology is basically a science of behaviour, the study of mind ----- As complexities of society increase, psychologists in general and clinics in particular, will be in great demand in social, educational and industrial spheres.

(A) Remuneration in the corporate sector is the highest though salaries vary according to job profile.
(B) Its scope includes the study of perception, memory, emotions and attitudes in humans and animals.
(C) The demand for psychologists is growing in every walk of life.

A. Only B 

B. Only C 
C. A and B 
D. B and C

Answer: Option D


Solution:

Statement A is a continuation of the first sentence and the second sentence of the para explains statement C. Hence, B and C can join the two sentences.

14. Competition


A. compete 

B. complete 
C. competent
D. competence

Answer: Option A


15. To make much play of something


A. to do things that are intended to produce a particular result 

B. to try to obtain something 
C. to emphasize the importance of a particular fact 
D. to take advantage of a particular situation

Answer: Option C


Solution:

When you try to emphasize the importance of a particular fact, you try 'to make much play of it'.


Mphasis Placement Paper Syllabus

Quantitative Aptitude Syllabus

  • Probability
  • Permutations & Combinations
  • Algebra
  • Averages
  • Time Speed & Distance
  • Time & Work
  • Profit & Loss
  • Ratio & Proportion
  • Simple & Compound Interest
  • Percentage
  • Number Series
  • Mixtures & Alligations
  • Simplification
  • Number System
  • Heights and Distances
  • Geometry & Mensuration
  • Data Sufficiency
  • Logarithms
  • Progressions
  • LCM and HCL
  • Pipes and Cisterns
  • Partnership
  • Boats and Streams
  • Areas, Volumes

Reasoning Syllabus

  • Number Series
  • Letter Series
  • Analogies
  • Puzzles
  • Syllogisms
  • Binary Logic
  • Clocks & Calendars
  • Cubes & Dice
  • Classification 
  • Blood Relations
  • Coding-Decoding
  • Data Sufficiency
  • Seating Arrangement
  • Venn Diagrams
  • Problem Solving
  • Coded Inequalities
  • Double Lineup
  • Logical Deductions
  • Routes & Networks
  • Grouping & Selections
  • Evaluating Course of Action
  • Statements and Conclusions
  • Mathematical and Computer Operations
  • Critical Reasoning
  • Inferences
  • Situation Reaction Test
  • Decision Making
  • Symbols and Notations
  • Direction Sense Test
  • Logical Sequence Of Words
  • Assertion and Reason
  • Verification of Truth of the Statement
  • Statements and Assumptions
  • Data Interpretation

Verbal Ability Syllabus

  • Synonyms
  • Antonyms
  • Sentence Completion
  • Spelling Test
  • Passage Completion
  • Sentence Arrangement
  • Idioms and Phrases
  • Para Completion
  • Error Correction (Underlined Part)
  • Fill in the blanks
  • Synonyms
  • Prepositions
  • Active and Passive Voice
  • Spotting Errors
  • Substitution
  • Transformation
  • Sentence Improvement
  • Joining Sentences
  • Error Correction (Phrase in Bold)
  • Articles
  • Gerunds
  • Identify the Errors
  • Plural Forms
  • Odd Words
  • Prepositions
  • Suffix
  • Tense
  • Adjectives
  • Homophones
  • Identify the Sentences
  • Nouns
  • Prefix
  • Sentence Pattern
  • Tag Questions
Mphasis Placement Papers PDF Download: Click Here

Contenders can practice these questions and answers given in the above article may useful for the Mphasis Recruitment test. For more latest fresh updates of Interview Questions, syllabus and Test patterns, candidates should bookmark our site All India Jobs.