HP Placement Papers PDF Download 2017-2018 | Aptitude, Reasoning & Verbal Ability Model Papers

HP Placement Papers


HP Placement Papers PDF Download 2017-2018 | Aptitude, Reasoning & Verbal Ability Model Papers. Interested aspirants can access mock placement papers for the HP placement papers that is exactly similar to the original company placement tests. All these HP mock placement tests, test pattern, sample previous papers are given for the preparation of HP Written test. Practice these placement papers, syllabus and interview questions and answers of HP and find out how much you can get the highest marks before you appear on your written test.

HP Placement Papers


These placement papers will be helpful for all candidates who are preparing hard for the HP Recruitment Test. Based on the complete syllabus of campus placement for HP, these placement papers and test pattern will give you a clear idea about test pattern. The analysis will help you to identify your areas of strengths & weaknesses, to enhance your performance and it helps contenders to crack the HP placement tests.

You can also check: Interview Questions

Contenders who are preparing for written exam of HP can check this complete article for detailed information. In this article, we arranged HP Aptitude, Reasoning and English Questions along with answers. Aspirants who had a passion to work with HP company, those candidates must utilize this golden opportunity to grab a job. For more updated information about Placement Papers, Test Papers and Syllabus keep on visiting our All India Jobs web site.


HP Aptitude Test Sample Papers

Aptitude Test Questions and Answers are available for the practice session in this article of HP Placement Papers. To know how much you can score in the written test you can practice these questions for the best result.

1. Select a suitable figure from the Answer Figures that would replace the question mark (?).(Image)
Problem Figure:  Answer Figure:
analogy1
A   B  CD 1   2  34 5

A.1

B.2
C.3
D.4
E.5

Answer: A


Solution: 

The upper element is converted to an element similar to the lower elements and each one of the lower elements is converted to an element similar 
to the upper element

2. Select a suitable figure from the Answer Figures that would replace the question mark (?).(Image)

Problem Figures:Answser Figures:
analogy2
A B  C D 1  2 3  4  5

A.1

B.2
C.3
D.4
E.5

Answer: B


Solution: 

Each one of the upper elements is replaced by an element similar to the lower element(s) and each one of the lower elements is replaced by an
element similar to the upper element(s).

3. Each sentences below consist of a word or a phrase which is bold. It is followed by four words or phrases. Select the word or pharse which is closes to the OPPOSITE in meaning of the bold word or phrase.

Adversity teaches man to be humble and self-reliant.

A.sincerity

B.animosity
C.curiosity
D.prosperity

Answer: D


4. Synonym of bold word

   When I look back over there wartime years I cannot help feeling that time is an inadequate and even capricious measure of their duration at one moment
   they seem so long, at another so short.

A.misleading

B.whimsical
C.erratic
D.unpredictable

Answer: B


5. Kings are generally audacious. What does "audacious" mean?


A.Concerned about people

B.Fearless
C.Suspicious
D.Pious

Answer: B


6. Linked lists are best suited for:-


A.for relatively permanent collections of data

B.for the size of the structure and the data in the structure are constantly changing
C.for both of above situation
D.for none of above situation

Answer: B


7. A binary tree can easily be converted into q 2-tree


A.by replacing each empty sub tree by a new internal node

B.by inserting an internal nodes for non-empty node
C.by inserting an external nodes for non-empty node
D.by replacing each empty sub tree by a new external node

Answer: D


8. The complexity of Binary search algorithm is


A.O(n)

B.O(log n)
C.O(n2)
D.O(n log n)

Answer: B


9. The Worst case occur in linear search algorithm when


A.Item is somewhere in the middle of the array

B.Item is not in the array at all
C.Item is the last element in the array
D.Item is the last element in the array or is not there at all

Answer: D


10. The time factor when determining the efficiency of algorithm is measured by


A.Counting microseconds

B.Counting the number of key operations
C.Counting the number of statements
D.Counting the kilobytes of algorithm

Answer: B


11. In the following diagram rectangle represents men, Triangle represents educated, Circle represents urban and square represents government employees. Which one of the following represents the educated men but not urban ?(Image)


A.9

B.4
C.5
D.11

Answer: D


12. Which one of the following represents a woman who is urban as well as government employee ?


A.7

B.3
C.10
D.6

Answer: C


Solution: 

Why women are not mentioned in the diagram ? Ans: Rectangle represents men, therefore the area outside the rectangle should be WOMEN. 
How to find the answer for this question ? Ans = [Woman & Urban & Government_Employee] Conditions: Outside the rectangle(women) & circle(urban)
& Square(Govt employee). From the given diagram we can find that the value 10 satisfies the above conditions. Therefore, the answer is 10.

13. Statements: Some actors are singers. All the singers are dancers.

 Conclusions:
 1. Some actors are dancers.
 2. No singer is actor.

A.Only (1) conclusion follows

B.Only (2) conclusion follows
C.Either (1) or (2) follows
D.Neither (1) nor (2) follows

Answer: A


14. Statements: All the harmoniums are instruments. All the instruments are flutes.

 Conclusions:
 1.All the flutes are instruments.
 2. All the harmoniums are flutes.

A.Only (1) conclusion follows

B.Only (2) conclusion follows
C.Either (1) or (2) follows
D.Neither (1) nor (2) follows

Answer: B


15. Statements:

 I. The meteorological Department has issued a statement mentioning deficient rainfall during monsoon in many parts of the country.
 II. The Government has lowered the revised estimated GDP growth from the level of earlier estimates.

A.Statement I is the cause and statement II is its effect.

B.Statement II is the cause and statement I is its effect.
C.Both the statements I and II are independent causes.
D.Both the statements I and II are effects of independent causes.

Answer: D


Solution: 

Both the statements I and II are effects of independent causes.

16. The strength of the electronics industry in Japan is the Japanese ability to organise production and marketing rather than their achievements in original research.The British are generally recognised as a far more inventive collection of individuals, but never seem able to exploit what they invent. There are many examples, from the TSR Z hovercraft, high speed train and Sinclair scooter to the Triumph, BSA and Norton Motorcycle which all prove this sad rule. The Japanese were able to exploits their strengths in marketing and development many years ago, and their success was at first either not understood in the West or was dismissed as something which could have been produced only at their low price. They were sold because they were cheap copies of other people's ideas churned out of a workhouse which was dedicated to hard grind above all else.It is evident from the passage that the strength of a country's industry depends upon


A.original research

B.international cooperation
C.dedicated workforce
D.electronic development

Answer: C


17.  The sad rule mentioned in this passage refers to


A.the inability of the Japanese to be inventive like the British

B.the inability of the British to be industrious like the Japanese
C.the lack of variety in Japanese inventions
D.the poorer marketing ability of British

Answer: D


18. The TSR Z hovercraft, high speed train, Sinclair scooter etc. are the symbols of


A.Japanese success

B.British failure
C.British success
D.Japanese failure

Answer: B


19. According to the passage, prosperity in industry depends upon


A.productivity

B.inventiveness
C.marketing ability
D.official patronage

Answer: C


20. The main theme of this passage is


A.electronic industry in Japan

B.industrial comparison between Japan and Britain
C.the role of marketing efficiency in industrial prosperity
D.the importance of original research in industry

Answer: C


21. At a game of billiards, A can give B 15 points in 60 and A can give C 20 points in 60.How many points can B give C in a game of 90 ?


A.8 points

B.10 points
C.12 points
D.none of these

Answer: B


Solution: 

A:B =60:45 A:C =60:40 B/C =B/A*A/C =45/60*60/40 =90/80 B can give C 10 points in a game of 90.

22. A number when divided by 342 gives a remainder 47.When the same number is divided by 19 what would be the remainder?


A.19

B.9
C.2
D.none of these

Answer: B


Solution: 

Number=342 K + 47 = 19 * 18 K + 19 * 2 + 9=19 ( 18K + 2) + 9. The given number when divided by 19 gives 18 K + 2 as quotient and 9 as remainder.

23. At 15:15 pm railway time, what will be the angle between minute and hour hand?


A.0 degrees

B.180 degrees
C.360 degrees
D.Both a and c

Answer: D


Solution: 

At 15:15 both minute and hour hands will be in same position. Hence the angle between them will be zero degrees. However 360 degree also means 
both minute and hour hands are in same position. Hence correct answers are both zero and 360 degree

24. Let Raj be 3 years older than Ravi and Hema be two years younger than Ravi. Raj is three times as old as Rahul who is Hema's brother. The ratio of the ages of Hema and Her brother is 3:2. Find by how much percentage Raj's age is more than Hema's when Raj will be 20 years old ?


A.33.33

B.40
C.60
D.none of these

Answer: A


Solution: 

Whatever be the additonal facts, always the difference between ages of Raj and Hema is 5 years. Then Hema's age will be 15. Hence Raj's age will be
more than Hema's by (5/ Hema's age) * 100 = 5/15 * 100 = 33.33%

25. A hat vendor bought hats at Rs 5 per 3 hats. He sold them at Rs 10 per 4 hats. What was his profit percentage ?


A.25

B.50
C.30
D.none of these

Answer: B


Solution: 

Cost price per hat = 5/3 Selling price per hat = 10/4 Profit percentage = (S.P - C.P / C.P) x 100 Substituting the above SP and CP we get 50%.

26. Find by how much percentage the average of first 10 odd numbers (starting from 1) is greater than the last term ?


A.900/19 %

B.800/66 %
C.Cannot be determined
D.none of these

Answer: A


Solution: 

First ten odd numbers form an arithmetic progression of the form 1,3,5,7,9...... here a = first term = 1 d = common difference = 2 Average of 
first n numbers = (2a + (n - 1)d)/2 n th term of the AP = a + (n - 1)d Substituting a = 1, d = 2 and n = 10 in the above formulas average of 
first 10 numbers = 10 10 th term of the AP = 19 Therefore average of first 10 terms is 19 - 10 = 9 greater than the last term. Hence the average
is greater than the sum by 9/19 X 100 = 900/19 %

27. Four equal length ropes were laid on ground in different fashions. The first rope took the shape of circle, second square, third rectangle and fourth a polygon. Which of the four ropes would cover maximum ground?


A.First Rope

B.Second Rope
C.Third Rope
D.Fourth Rope

Answer: A


Solution: 

First Rope ( Circle ) Reason: For a given perimeter circle occupies the maximum area.

28. Which of the following statements drawn from the given statements are correct? Given: All watches sold in that shop are of high standard.

 Some of the HMT watches are sold in that shop. a)All watches of high standard were manufactured by HMT. b)Some of the HMT watches are of high standard.
 c)None of the HMT watches is of high standard. d)Some of the HMT watches of high standard are sold in that shop.

A.B & C

B.C & A
C.B & D
D.A & D

Answer: C


29. Divide 45 into four parts such that when 2 is added to the first part, 2 is subtracted from the second part, 2 is multiplied by the third part and the fourth part is divided by two, all result in the same number.


A.8, 12, 5, 20

B.4, 10, 5, 15
C.5, 10, 6, 29
D.none of these

Answer: A


Solution: 

a + b + c + d =45; a+2 = b-2 = 2c = d/2; a=b-4; c = (b-2)/2; d =2(b-2); b-4 + b + (b-2)/2 + 2(b-2) = 45;.

30. What is the sum of all numbers between 100 and 1000 which are divisible by 14 ?


A.35392

B.39352
C.33259
D.none of these

Answer: A


Solution: 

The number closest to 100 which is greater than 100 and divisible by 14 is 112, which is the first term of the series which has to be summed.
The number closest to 1000 which is less than 1000 and divisible by 14 is 994, which is the last term of the series.
112 + 126 + .... + 994 = 14(8+9+ ... + 71) = 35392




HP Reasoning Test Placement Papers

Candidates who are preparing hard for the HP Online written test they can check out and practice the Reasoning Test questions and answers which are provided below.

1. Statement:
After an inadequate monsoon last year the meteorological department has forecast scanty monsoon this year as well.
Courses of action:
I. The govt should immediately set up a water authority for proper management of water resources.
II. The water supply authorities should be asked to implement reduction in regular water supply to tackle the situation.

A. If only I follows 

B. If only II follows 
C. If either I or II follows 
D. If neither I nor II follows

Answer: Option E


Solution:

II is advisable because reduction in regular water supply will conserve water which can be utilised during the water crisis. I is also necessary.

2.Rohit walked 25m towards South. Then he turned to his left and walked 20m. He then turned to his left and walked 25m.He again turned to his right and walked 15m. At what distance is he from the starting point and in which direction?


A.35mEast

B.35mNorth
C.40mEast
D.60mEast

Answer:OptionA


3. Choose out the odd one.


A. Pear 

B. Apple 
C. Litchi 
D. Orange

Answer: Option D


Solution:

Orange is the only Citrus fruit in the group.

4. Obesity is a serious problem in this country. Research suggests that obesity can lead to a number of health problems including diabetes, asthma, and heart disease. Recent research has even indicated that there may be a relationship between obesity and some types of cancer. Major public health campaigns that increase awareness and propose simple lifestyle changes that will, with diligence and desire, eliminate or least mitigate the incidence of obesity are a crucial first step in battling this critical problem. This paragraph best supports the statement that


A. public health campaigns that raise consciousness and propose lifestyle changes are a productive way to fight obesity. 

B. obesity is the leading cause of diabetes in our country. 
C. people in our country watch too much television and do not exercise enough. 
D. a decline in obesity would radically decrease the incidence of asthma.

Answer: Option A


Solution:

The support for this choice is in the last sentence, which states that major public health campaigns that increase awareness and propose lifestyle changes are important in our fight against obesity. Choice b can be ruled out because although the paragraph states that obesity can lead to diabetes, it doesn’t tell us that it is the leading cause of this disease. Choices c and e might sound reasonable and true, but they are not supported in the paragraph. And although we are told that obesity has been connected to asthma, this fact is not quantified in any way, so choice d is also not supported by the information given.

5. The world famous Edward Museum in city 'X' has introduced the system of pass code for its visitors. The pass codes are generated by machine and automatically change after every one hour during the visiting hours 11 a.m. to 7 p.m. The illustration of pass codes generated batch wise is given below:

Pass code for batch I starting at 11 a.m. things keep dust you all away from never.
Pass code for batch II starting at 12 noon. all dust things you away from never keep.
Pass code for batch III starting at 1 p.m. away things all your from never keep dust.
Pass code for batch IV starting at 2 p.m. from all away your never keep dust things. and so on up to the last batch starting at 6 p.m. "wait not for her till go to garden" is the pass code for batch starting at 12 noon. When Sumitra visited, she was issued the pass code "garden go to her not for wait till". At what time did she visit?

A. 3 p.m. 

B. 5 p.m. 
C. 6 p.m. 
D. 4 p.m. 
E. 1 p.m.

Answer: Option D


Solution:

Here the rule followed is: 
In each step the fifth, third and first words become the first, second and third respectively. Fourth word remains at its previous position. Sixth, seventh and eighth words shift one position leftward and the second word becomes the last, i.e., eighth. For the sake of convenience if we assign numeric value to those words, viz. things-1, keep-2, dust-3, your-4, all-5, away-6, from-7 & never-8, the movement will be as follows: 
Batch I(11 a.m. - 12 noon): 1 2 3 4 5 6 7 8 
Batch II(12 noon - 1 p.m.): 5 3 1 4 6 7 8 2 
Batch III(1 p.m. - 2 p.m.): 6 1 5 4 7 8 2 3 
Batch IV(2 p.m. - 3 p.m.): 7 5 6 4 8 2 3 1 
Batch V(3 p.m. - 4 p.m.): 8 6 7 4 2 3 1 5 
Batch VI(4 p.m. - 5 p.m.): 2 7 8 4 3 1 5 6 
Batch VII(5 p.m. - 6 p.m.): 3 8 2 4 1 5 6 7 
Batch VIII(6 p.m. - 7 p.m.): 1 2 3 4 5 6 7 8

6. How many such pairs of letters are there in the word CREDIBILITY each of which has only one letter between them in the word as also in the alphabet?


A. None 

B. One 
C. Two 
D. Three

Answer: Option C


7. Assertion (A) : Roughage prevents constipation. 

Reason (R) : Roughage adds bulk to the food.

A. Both A and R are true and R is the correct Solution of A. 

B. Both A and R are true but R is NOT the correct Solution of A. 
C. A is true but R is false. 
D. A is false but R is true.

Answer: Option A


Solution:

Roughage adds bulk to the food and makes its passage through the stomach easier, thus preventing constipation.

8. Children are in pursuit of a dog whose leash has broken. James is directly behind the dog. Ruby is behind James. Rachel is behind Ruby. Max is ahead of the dog walking down the street in the opposite direction. As the children and dog pass, Max turns around and joins the pursuit. He runs in behind Ruby. James runs faster and is alongside the dog on the left. Ruby runs faster and is alongside the dog on the right. Which child is directly behind the dog?


A. James 

B. Ruby 
C. Rachel 
D. Max

Answer: Option D


Solution:

After all the switches were made,Max is directly behind the dog, James is alongside the dog on the left, Ruby is alongside the dog on the right, and Rachel is behind Max.

9. Ravi, Suresh, and Asif are in control of the following number-letter-symbol series respectively.

Ravi: 2 & S * 9 P T B £ 8 Q ? 6 
Suresh: ? 1 ? F @ V 4 $ © M T D ? 
Asif: G 3 H # K N . 5 R = 7 W Y

If all the  numbers from Asif's series, all the letters from Suresh's series and all the symbols from Ravi's series are respectively arranged in the same given order one after the other from the left end, which of the following will be the seventh to the right of the eleventh element from your right?


A. D 

B. M 
C. © 
D. ?
E. None of these

Answer: Option E


10. ASTN: ZTSO:: MSUB:?


A. CRRC 

B. LTTA 
C. NTVC 
D. LTTC

Answer: Option D


Solution:

The 1st and 3rd letter of the group are each moved to 1 step backward while the 2nd and 4th letters are each moved one step forward to the corresponding letters the second group.

11. People speculate when they consider a situation and assume something to be true based on inconclusive evidence. Which situation below is the best example of Speculation?


A. Francine decides that it would be appropriate to wear jeans to her new office on Friday after reading about “Casual Fridays” in her employee handbook. 

B. Mary spends thirty minutes sitting in traffic and wishes that she took the train instead of driving. 
C. After consulting several guidebooks and her travel agent, Jennifer feels confident that the hotel she has chosen is first-rate. 
D. When Emily opens the door in tears, Theo guesses that she’s had a death in her family.

Answer: Option D


Solution:

This is the only situation in which someone makes an assumption that is not based on conclusive evidence. Choices a and c reflect situations in which assumptions are made based on evidence. In choice b, 

Mary is not assuming anything to be true. She is simply wishing that she’d made a different decision.


12. Here are some words translated from an artificial language.

granamelke means big tree
pinimelke means little tree
melkehoon means tree house
Which word could mean “big house”?

A. granahoon 

B. pinishur 
C. pinihoon 
D. melkegrana

Answer: Option A


Solution:

Grana means big; melke means tree; pini means little; hoon means house. Therefore, granahoon means big house.

13. 8 9 13 11.5 18 14 2

   (A) (B) (C) (D) (E) 
Which of the following will come in place of (D)?

A. 13.5 

B. 19.5 
C. 22 
D. 18

Answer: Option C


Solution:

There are two alternate series, the first one is +5 series whereas the second one is a +2.5 series.

14. SKEIN : YARN


A. squeeze : lemon 

B. fire : coal 
C. ream : paper 
D. tree : lumber

Answer: Option C


Solution:

A skein is a quantity of yarn; a ream is a quantity of paper.


HP English Test Model Papers

English Test will be also an important section for any recruitment test. For the sake of our viewers, we uploaded the questions and answers along with a detailed solution. Do practice and get select in the HP Organization.

1. In spite of the _____ weather of the place, the idyllic surroundings attract many a tourist to this beautiful resort.

(A) inclement
(B) balmy
(C) salubrious
(D) parlous
(E) hostile
(F) rugged

A. A and D 

B. A and E 
C. C and D 
D. D and E

Answer: Option B


Solution:

The clue is 'in spite' of. The words 'inclement' (unpleasant), and 'hostile' are appropriate for the blank.

2.Placed


A.in

B.un
C.dis
D.de

Answer: Option C


3.Without the advice of a doctor ----- medicines is dangerous.


A. taking 

B. to takes 
C. takes 
D. is taking

Answer: Option A


4. She went ahead with dogged determination, _____by the adversities which came her way and ultimately emerged successful.

(A) over-awed
(B) unintimidated
(C) dismayed
(D) undaunted
(E) unalarmed
(F) incapacitated

A. A and C 

B. B and C 
C. E and F 
D. B and C

Answer: Option D


Solution:

She emerged successful in spite of the 'adversities' because she was conrageous or 'undaunted' or 'unintimidated'.

5. Select the odd one out


A. Radium 

B. Radio 
C. Granite 
D. Dynamite

Answer: Option B


6. Radhika sang well.


A. can she? 

B. does she? 
C. didn't she? 
D. is she?

Answer: Option C


7. You must hold discussions ________ him _________ that matter shortly.


A. about, in 

B. with, on 
C. with, for 
D. about, for

Answer: Option B


8. To be hand in glove with somebody


A. to earn money at a tremendous rate 

B. to be in a dangerous or doubtful situation 
C. to be controlled by somebody 
D. to work closely with somebody in a secret way

Answer: Option D


Solution:

'To be hand in glove with somebody' is to work closely with somebody in a secret way.

9. ARBITRATE


A. compare 

B. attach 
C. believe 
D. confirm 
E. judge

Answer: Option E


10. He is short–sighted. Otherwise he is fit for the post.

a) Except that he -----------
b) If he was not -----------
c) Despite being -----------

A. Only A 

B. Only B 
C. Only C 
D. A & B

Answer: Option A


11. Can you tell me when the next bus is being likely to arrive.


A. is likely to arrive 

B. shall be likely to arrive 
C. shall be arriving likely 
D. will be arriving likely

Answer: Option A


Solution:

Only choice (A) is grammatically correct, hence it can replace the underlined part.

12. You would not drive so fast; we have plenty of time.


A. will not

B. had not 
C. need not 
D. do not

Answer: Option C


Solution:

The sentence suggests that driving fast is not necessary. Hence the most appropriate modal verb to suit this context would be 'need not'. 'Will not' suggests simple future which is inapt. 'Had not' and 'do not' are illogical.

13. You must have a through understanding of the subject. Only then you will be able to answer any question pertaining to it.

(A) Although you have .....
(B) Despite having .....
(C) Unless you have .....

A. Only A 

B. Only B 
C. Only C 
D. B and C

Answer: Option C


Solution:

Only 'C' which presents a condition is correct. A and B denote a contradiction.

14. The Indian woman wants

(P) in a male dominated society
(Q) as an equal partner
(R) and it is not too much to demand
(S) her rightful place

A. RSQP 

B. QPSR 
C. SQPR 
D. SRPQ

Answer: Option C


15. Where politics fails, economics may some time succeed.


A. may sometimes succeeds 

B. may sometime succeeds 
C. sometimes succeed 
D. sometimes succeeds

Answer: Option D

HP Placement Paper Syllabus

Quantitative Aptitude Syllabus

  • Probability
  • Permutations & Combinations
  • Algebra
  • Averages
  • Time Speed & Distance
  • Time & Work
  • Profit & Loss
  • Ratio & Proportion
  • Simple & Compound Interest
  • Percentage
  • Number Series
  • Mixtures & Alligations
  • Simplification
  • Number System
  • Heights and Distances
  • Geometry & Mensuration
  • Data Sufficiency
  • Logarithms
  • Progressions
  • LCM and HCL
  • Pipes and Cisterns
  • Partnership
  • Boats and Streams
  • Areas, Volumes

Reasoning Syllabus

  • Number Series
  • Letter Series
  • Analogies
  • Puzzles
  • Syllogisms
  • Binary Logic
  • Clocks & Calendars
  • Cubes & Dice
  • Classification 
  • Blood Relations
  • Coding-Decoding
  • Data Sufficiency
  • Seating Arrangement
  • Venn Diagrams
  • Problem Solving
  • Coded Inequalities
  • Double Lineup
  • Logical Deductions
  • Routes & Networks
  • Grouping & Selections
  • Evaluating Course of Action
  • Statements and Conclusions
  • Mathematical and Computer Operations
  • Critical Reasoning
  • Inferences
  • Situation Reaction Test
  • Decision Making
  • Symbols and Notations
  • Direction Sense Test
  • Logical Sequence Of Words
  • Assertion and Reason
  • Verification of Truth of the Statement
  • Statements and Assumptions
  • Data Interpretation

Verbal Ability Syllabus

  • Synonyms
  • Antonyms
  • Sentence Completion
  • Spelling Test
  • Passage Completion
  • Sentence Arrangement
  • Idioms and Phrases
  • Para Completion
  • Error Correction (Underlined Part)
  • Fill in the blanks
  • Synonyms
  • Prepositions
  • Active and Passive Voice
  • Spotting Errors
  • Substitution
  • Transformation
  • Sentence Improvement
  • Joining Sentences
  • Error Correction (Phrase in Bold)
  • Articles
  • Gerunds
  • Identify the Errors
  • Plural Forms
  • Odd Words
  • Prepositions
  • Suffix
  • Tense
  • Adjectives
  • Homophones
  • Identify the Sentences
  • Nouns
  • Prefix
  • Sentence Pattern
  • Tag Questions
HP Placement Papers PDF Download: Click Here

Candidates can check out the latest HP Placement Papers in this article. For more updated information contenders can visit our site All India Jobs daily. We will update the most valuable information about Interview Questions, Test Pattern for all our viewers.