Google Placement Papers PDF Download 2017-2018 | Aptitude, Reasoning & Verbal Ability Model Papers

Google Placement Papers
Google Placement Papers PDF Download 2017-2018 | Aptitude, Reasoning & Verbal Ability Model Papers. Are you in search of Google Placement Papers? Then you have reached your destination. In this page, you can find the largest collection of Google Model Papers which will be useful for the Google Written test. For the sake of our viewers, we provided them a link with the Google Placement Papers PDF to download. Check the link given below and download the latest and previous papers of Google Placement Test. Aspirants after downloading the Google Placement Papers they should practice them even in offline and get a clear idea about the Test Pattern of Google.



Google Placement Papers

To enhance your chances of getting hired by Google through their unique placement test, we are giving this valuable information in this post. In this page, we have collected sample questions from Google Placement Test previous papers. Candidates can answer the challenging questions on Aptitude, Reasoning & Verbal Ability to see where you stand in Google Recruitment Drive. For more latest updated information, candidates can bookmark our site All India Jobs Daily.

You can also check: Interview Questions 

Participants who are preparing for the Google Recruitment Test have to practice these Placement Papers according to the Syllabus and also Test Pattern. This will be useful for them to analyze the weaker areas and also they can improve their knowledge. By practicing these questions and answers aspirants can achieve their goal within a short time. We suggest the candidates practice more and perform well in the Google Placement Test.



Google Aptitude Test Sample Papers

For all latest Aptitude Questions and Answers, candidates can check out and practice these questions thoroughly. So we suggest the contenders prepare and work hard to get placed in the Google Recruitment Test.

1. In each of the following questions, there is a certain relationship between two given words on one side of : : and one word is given on another side of : :while another word is to be found from the given alternatives, having the same relation with this word as the words of the given pair bear. 
Choose the correct alternative. Oxygen : Burn : : Carbon dioxide : ?

A.Isolate
B.Foam
C.Extinguish
D.Explode

Answer: Option C

2. Grain : Stock : : Stick : ?

A.Heap
B.Bundle
C.Collection
D.String

Answer: 
Option B

3. Planet : Orbit : : Projectile : ?

A.Trajectory
B.Track
C.Milky way
D.Path

Answer: 
Option A

4. Genuine : Authentic : : Mirage : ?

A.Image
B.Transpiration
C.Reflection
D.Illusion

Answer: 
Option D

5. Illiteracy : Education : : Flood : ?

A.Rain
B.Bridge
C.Dam
D.River

Answer: 
Option C

6. Each of the following sentences has been divided into four parts. There is an error in one of the parts. Point out the part which has an error .
A) I was astonished by the highly exciting tricks / B) the acrobat displayed on the rope / C) at great risk of like /D) at such an advanced age.

A.A
B.B
C.C
D.D

Answer: 
Option A

7. A) We, who are fortunate enough / B) to have lived in the present century, / C) hardly realize how our ancestors suffered / D) from the belief in the existence of evil spirits.

A.A
B.B
C.C
D.D

Answer: 
Option B

8. A) Vivek is / B) one year junior, / C) than Madav / D) in our office

A.A
B.B
C.C
D.D

Answer: 
Option C

9. A) The detective says that/ B) there is no chance for, / C) finding the person,/ D) who wrote these letters.

A.A
B.B
C.C
D.D

Answer: 
Option B

10. A) We bought five dozens pencils from a shop,/ B) but on opening in the packet at home / C) we found five pencils short, / D) but the shopkeeper did not accept the responsibility of the shortage.

A.A
B.B
C.C
D.D

Answer: 
Option A

11. In each of the following questions, a paragraph or a sentence has been broken up into different parts. The parts have been scrambled and numbered as given below. Choose the correct order of these parts from the given alternatives

 A. The potential exchanges between the officials of IBBF and the Maharashtra Body-Building Association has all the trappings of a drama we are accustomed to.
 B. In the case of sportspersons, there is room for some sympathy, but the apathy of the administrators, which has even led to sanctions from international bodies, is unpardonable.
 C. A case in the point is the hefty penalty of US $10,000 slapped on the Indian Body-Building Federation for not fulfilling its commitment for holding the Asian Championships in Mumbai in October.
 D. It is a matter of deep regret and concern that the sports administrators often cause more harm to the image of the country than sportsmen and sportswomen do through their dismal performances.

A.CABD
B.DBCA
C.DABC
D.CDBA

Answer: 
Option B

12. A. Its cargo consisted of 38 sacks of spices and Magellan himself had been hacked to pieces on the beach of Mactan in the Phillipines
 B. So contrary to popular beliefe it was the crew of the Victoria who were the first men to have sailed around the globe
 C. In spetembre 1522 Victoria , the sole survivor of the Armada, limped into the spanish port San Lucar , manned by a skeleton crew of 15, so weak they could not talk
 D. In septembre 1519 the Armada de Molucca of five ships and 250 sailors has set out from San lucar de Barrameda under the command of Fernando de Magellan E.
 It was to sail to the spice islands of the Malayan Archipelago where they were to excahnge an assortemnt of bells , mirrors , and scissors for cinnamon and cloves.

A.DECAB
B.AEDCB
C.CDEAB
D.DEABC

Answer: 
Option A

13. A. The situations in which violence occurs and the nature of that violence tends to be clearly defined at least in theory, as in the proverbial Irishman’s question: ”˜Is this a private fight or can anyone join in?’
 B. So the actual risk to outsiders, though no doubt higher than our societies, is calculable.
 C. Probably the only uncontrolled applications of force are those of social superiors to social inferiors and even here there are probably some rules.
 D. However binding the obligation to kill, members of feuding families engaged in mutual massacre will be genuinely appalled if by some mischance a bystander or outsider is killed.

A.DABC
B.ACDB
C.CBAD
D.DBAC

Answer: 
Option A

14. A. What came out was very large garland made out of currency notes.
 B. The unsuspecting governor opened the box in full view of the gathering
 C. When the RBI governor came to inaugrate the new printing press , the local unit of the BJP handed him a gift wrapped box
 D. There was a twist - the notes were all as tattered as notes could get

A.DACB
B.CABD
C.CBAD
D.DCAB

Answer: 
Option C

15. A. But in the industrial era destroying the enemy’s productive capacity means bombing the factories which are located in the cities.
 B. So in the agrarian era, if you need to destroy the enemy’s productive capacity, what you want to do is bum his fields, or if you’re really vicious, salt them.
 C. Now in the information era, destroying the enemy’s productive capacity means destroying the information infrastructure. D. How do you do battle with your enemy?
 E. The idea is to destroy the enemy’s productive capacity, and depending upon the economic foundation, that productive capacity is different in each case. 
 F. With regard to defence, the purpose of the military is to defend the nation and be prepared to do battle with its enemy.

A.FDEBAC
B.FCABED
C.DEBACF
D.DFEBAC

Answer: 
Option A

16. The passage given below is followed by a set of five questions. Choose the most appropriate answer to each question.
 To summarize the Classic Maya collapse, we can tentatively identify five strands. I acknowledge, however, that Maya archaeologists still disagree vigorously among themselves—in part,
 because the different strands evidently varied in importance among different parts of the Maya realm; because detailed archaeological studies are available for only some Maya sites; 
 and because it remains puzzling why most of the Maya heartland remained nearly empty of population and failed to recover after the collapse and after re-growth of forests.
With those caveats, it appears to me that one strand consisted of population growth outstripping available resources: a dilemma similar to the one foreseen by Thomas Malthus in 1798 
and being played out today in Rwanda , Haiti , and elsewhere. As the archaeologist David Webster succinctly puts it, “Too many farmers grew too many crops on too much of the landscape.
   ” Compounding that mismatch between population and resources was the second strand: the effects of deforestation and hillside erosion, which caused a decrease in the amount of useable 
farmland at a time when more rather than less farmland was needed, and possibly exacerbated by an anthropogenic drought resulting from deforestation, by soil nutrient depletion and other soil problems, 
and by the struggle to prevent bracken ferns from overrunning the fields.
The third strand consisted of increased fighting, as more and more people fought over fewer resources. Maya warfare, already endemic, peaked just before the collapse. That is not surprising when one reflects
that at least 5,000,000 people, perhaps many more, were crammed into an area smaller than the state of Colorado (104,000 square miles). That warfare would have decreased further the amount of land available for agriculture,
by creating no-man’s lands between principalities where it was now unsafe to farm. Bringing matters to a head was the strand of climate change. The drought at the time of the Classic collapse was not the first drought 
that the Maya had lived through, but it was the most severe. At the time of previous droughts, there were still uninhabited parts of the Maya landscape, and people at a site affected by drought could save themselves by moving to another site.
However, by the time of the Classic collapse the landscape was now full, there was no useful unoccupied land in the vicinity on which to begin anew, and the whole population could not be accommodated in the few areas that continued to have reliable water supplies.
As our fifth strand, we have to wonder why the kings and nobles failed to recognize and solve these seemingly obvious problems undermining their society. Their attention was evidently focused on their short-term concerns of enriching themselves, 
waging wars, erecting monuments, competing with each other, and extracting enough food from the peasants to support all those activities. Like most leaders throughout human history, the Maya kings and nobles did not heed long-term problems, in so far as they perceived them.
Finally, while we still have some other past societies to consider in this book before we switch our attention to the modern world, we must already be struck by some parallels between the Maya and the past societies. As on Easter Island, Mangareva, 
and among the Anasazi, Maya environmental and population problems led to increasing warfare and civil strife. As on Easter Island and at Chaco Canyon, Maya peak population numbers were followed swiftly by political and social collapse. 
Paralleling the eventual extension of agriculture from Easter Island’s coastal lowlands to its uplands, and from the Mimbres floodplain to the hills, Copan’s inhabitants also expanded from the floodplain to the more fragile hill slopes, leaving them with a larger population
to feed when the agricultural boom in the hills went bust. Like Easter Island chiefs erecting ever larger statues, eventually crowned by pukao, and like Anasazi elite treating themselves to necklaces of 2,000 turquoise beads, Maya kings sought to outdo each 
other with more and more impressive temples, covered with thicker and thicker plaster— reminiscent in turn of the extravagant conspicuous consumption by modern American CEOs. The passivity of Easter chiefs and Maya kings in the face of the real big threats to their societies completes our list of disquieting parallels.
   According to the passage, which of the following best represents the factor that has been cited by the author in the context of Rwanda and Haiti?

A.Various ethnic groups competing for land and other resources.
B.Various ethnic groups competing for limited land resources
C.Various ethnic groups fighting wit each other.
D.Various ethnic groups competing for political power.

Answer: 
Option B

17. By an anthropogenic drought, the author means

A.A drought caused by lack of rains.
B.A drought caused due to deforestation.
C.A drought caused by failure to prevent bracken ferns from overrunning the fields.
D.A drought caused by actions of human beings.

Answer: 
Option D

18. According to the passage, the drought at the time of Maya collapse had a different impact compared to the droughts earlier because

A.The Maya kings continue to be extravagant when common people were suffering
B.It happened at the time of collapse of leadership among Mayas.
C.It happened when the Maya population had occupied all available land suited for agriculture
D.It was followed by internecine warfare among Mayans

Answer: 
Option C

19. According to the author, why is it difficult to explain the reasons for Maya collapse?

A.Copan inhabitants destroyed all records of that period
B.The constant deforestation and hillside erosion have wiped out all traces of the Maya kingdom.
C.Archaeological sites of Mayas do not provide any consistent evidence.
D.It has not been possible to ascertain which of the factors best explains as to why the Maya civilization collapsed.

Answer: 
Option D

20. Which factor has not been cited as one of the factors causing the collapse of Maya society?

A.Environmental degradation due to excess population
B.Social collapse due to excess population.
C.Increased warfare among Maya people
D.Climate change.

Answer: 
Option C

21. Pick out from the words, given below each sentence, the word which would complete the sentence correctly and meaningfully. Unhygienic circumstances..................health problems.

A.give rise to
B.bring in to existence
C.call for
D.replace

Answer: 
Option A

22. If she were chosen for the job, she..........a good secretary.

A.will make
B.can make
C.would make
D.would have made

Answer: 
Option C

23. Every government servant is finding it necessary to supplement his............... by doing something extra.

A.earnings
B.profits
C.remuneration
D.income

Answer: 
Option D

24. Didn't you go to the restaurant yesterday...........?

A.No I did'nt
B.Yes I didn't
C.No, I did
D.will, yes.

Answer: 
Option A

25. The Chernobil tragedy had taken place about four years.............

A.past
B.ago
C.before
D.since

Answer: 
Option B

26. In each of the following questions, out of the given alternatives, choose the one which best expresses the meaning of the given word. Abolish

A.end
B.minimize
C.prevent
D.denounce

Answer: 
Option A

27. make up

A.invent
B.prepare
C.replace
D.complete

Answer: 
Option D

28. dispatched

A.taken by force
B.sent
C.ordered to go
D.expelled

Answer: 
Option B

29. ARDUOUS

A.Short
B.Difficult
C.Easy
D.Expensive

Answer: 
Option B

30. ABODE

A.Family
B.Farm
C.Car
D.Home

Answer: 
Option D





Google Reasoning Test Placement Papers

In this page, we have uploaded the latest Reasoning Test Questions And Answers because qualifying the Google Placement Test is not an easy task. For that purpose, we had given these questions to get qualify in the Google Organization.

1. Choose the correct alternative that will continue the same pattern and fill in the blank spaces:
2, 3, 5, 7, 11, (....), 17

A. 12 
B. 13 
C. 14 
D. 15

Answer: Option B

Solution:
Clearly, the given series consists of prime numbers starting from 2. The prime number after 11 is 13. So, 13 is the missing number

2. Study the following information carefully and answer the given questions: 
A word and number arrangement machine when given an input line of words and numbers rearranges them following a particular rule in each step. The following is an illustration of input and rearrangement:
Input: 39 121 48 18 76 112 14 45 63 96
Step I: 14 39 121 48 18 76 112 45 63 96
Step II: 14 39 48 18 76 112 45 63 96 121
Step III: 14 18 39 48 76 112 45 63 96 121
Step IV: 14 18 39 48 76 45 63 96 112 121
Step V: 14 18 39 45 48 76 63 96 112 121
Step VI: 14 18 39 45 48 63 76 96 112 121
This is the final arrangement and step VI is the last step for this input.

How many steps will be required for getting the final output for the following input?
Input: 101 85 66 49 73 39 142 25 115 74

A. 5 
B. 6 
C. 7 
D. 8

Answer: Option D

Solution:
Step I: The smallest number becomes first and the remaining numbers shift one position rightward.
Step II: The largest number among given numbers becomes last and the remaining numbers shift one position leftward.
The steps are repeated alternately till all the numbers get arranged in ascending order and that will be that last step for that particular input.

3. (A)  The Archaeological Survey of India has submitted a report for the Supreme Court that there is no evidence to prove that the Rama Sethu is man made.
(B)  Mr. Kailash which is a natural formation, is considered holy and is received by Hindus and Buddists the world over.

A. if statement (A) is the cause and statement (B) is its effect. 
B. if statement (B) is the cause and statement (A) is its effect. 
C. if both the statements (A) and (B) are independent causes. 
D. if both the statements (A) and (B) are effects of independent causes.

Answer: Option D

Solution:
The cause for ASIs report and the cause for Hindus and Buddists considering Kailash as holy mountain are different.

4. Statement:
In the recently imposed war, global public opinion was dishonoured by the economically strong and scientifically advanced superpower.
Assumptions:
I. Superpowers need not take any heed of global public opinion.
II. Global public opinion should have been against the imposition of war.

A. If only assumption I is implicit 
B. If only assumption II is implicit 
C. If either I or II is implicit 
D. If neither I nor II is implicit

Answer: Option D

Solution:
Dishonouring of global public opinion by the superpower implies that the speaker must be assuming that the global public opinion is against the imposition of war. But note that II says: ".. should have been .. ." Hence, not implicit. I is not implicit either. It is, in fact, contrary to the speaker's assumption.

5. We, at Comfort Stationers, have always been striving to provide stationery items that would make your work more enjoyable and less strenuous. Our latest innovations are a smooth-flow pen and gradual-friction paper. A combination of these two reduces strain on your fingers and allows faster writing the causes lesser fatigue. Therefore, replacement of your pen and paper with our innovative products reduces cost of clerical jobs.
Which of the following, if true, would weaken the conclusion drawn in the above argument?

A. Those who are already using the above new products report greater difficulty in transition from new products to regular ones than from the regular ones to the new ones. 
B. The cost of manufacturing these new products is not more than the cost of manufacturing the regular ones and the new products last longer than the regular ones. 
C. The number of offices using the new products is increasing month by month. 
D. These products need to be purchased in huge lots and need to be stored in special conditions. The cost of procurement and strong is quite high.

Answer: Option D

Solution:
The passage talks about the advantages in writing by using the new kind of pen and paper and arrives at a conclusion about the cost of clerical job. We have to show that the new products do not lead to decrease in cost of clerical job.
None of the choice (a), (c) and (e) has anything about the cost. Hence, none of them weakens the conclusion.
Choice (b) states that the new products can be manufactured and they also last longer. This information strengthens the conclusion.
According to choice (d) the procurement and storage costs are very high. This casts a doubt on the conclusion that the cost of clerical job can be decreased by using these new products. Hence, (d) weakens the conclusion.

6. Statement:
The principal instructed all the teachers to be careful in class because some students may disturb other students.
Assumptions:
I. The teachers  may handle the situation properly and they may restrict the naughty students.
II. The students will welcome the decision of the Principal.

A. If only assumption I is implicit 
B. If only assumption II is implicit 
C. If either I or II is implicit 
D. If neither I nor II is implicit

Answer: Option A

Solution:
I is implicit; that is why the principal instructed the teachers to carry the responsibility. II is not implicit. The mischievous section may not welcome the decision.

7. Labourer is related to wages in the same way as an entrepreneur is related to?

A. Loan 
B. Interest 
C. Taxes 
D. Profit

Answer: Option D

Solution:
First earns in the form of a second.

8. Event (A): Company X is opening an office in city Y for marketing the company's products.
Event (B): Company X has chalked out an expansion plan, involving raising production capacity at its existing plants.

A. If 'A' is the effect and 'B' is its immediate and principle cause. 
B. If 'B' is the effect and 'A' is its immediate and principle cause. 
C. If 'A' is the effect but 'B' is not its immediate and principle cause. 
D. If 'B' is the effect but 'A' is not its immediate and principle cause.

Answer: Option C

Solution:
Events (A) and (B) are related events and chronologically (B) occurs before (A) and because of as they are planning to increase capacity, they have to make a plan to sell their products also so they open new offices for marketing those products. But opening an office in a particular city, requires other events such as market survey etc. It is not the immediate and principle cause.


9. Statement:
Cutting down of forests is a threat to the wild life. Most of the species of animals are on the verge of extinction.
Courses of Action:
I. The species of animals, which are on the verge of extinction, must be protected by creating wild life sanctuaries which contain flora that defines the native habitat of the endangered animals.
II. To the maximum extent possible we should stop deforestation.
III. Growing urban forests to compensate for deforestation. 

A. Only II follows 
B. Only III follows 
C. Only I and II follow 
D. Only I and follows

Answer: Option C

Solution:
Here the problem is extinction of various species of animals, so providing them their native habitat is the proper solution for the problem.
II is a proper course of action, as stopping deforestation can solve the problem to some extent.
III is not a proper course of action as urban forest cannot be the habitat for the wild animals.

10. Class A has a higher enrollment than Class B.
Class C has a lower enrollment than Class B.
Class A has a lower enrollment than Class C.
If the first two statements are true, the third statement is

A. true 
B. false 
C. uncertain
D. None

Answer: Option B

Solution:
From the first two statements, we know that of the three classes, Class A has the highest enrollment, so the third statement must be false.

11. 522   1235   2661   4800   7652   11217   ?

A. 15495 
B. 16208 
C. 14782 
D. 16921

Answer: Option A

12. All animals have

A. Eyes 
B. Four legs 
C. Horns 
D. Instincts

Answer: Option D

13. shoe

A. sole 
B. leather 
C. laces 
D. walking

Answer: Option A

Solution:
All shoes have a sole of some sort.Not all shoes are made of leather (choice b); nor do they all have laces (choice c).Walking (choice d) is not essential to a shoe.

14. Statement: 
More than 50% of today's working youth, who have surplus money, are addicted to drugs. 
Course of Action:
I. Work stress should be reduced in the office.
II. The salaries should be cut down.

A. If only I follows. 
B. If only II follows. 
C. If either I or II follows. 
D. If neither I nor II follows.

Answer: Option D

Solution:
We do not know the reason for the addiction, so neither I nor II is a proper course of action.

15. Statement:
 A large number of lower ranked politicians are murdered by antisocial elements in city 'A'.
Courses of action:
I. All those in the city with criminal records should immediately be arrested.
II. The city police should keep a close vigil on the movements of anti social elements so as to prevent future attacks.

A. If only I follows 
B. If only II follows 
C. If either I or II follows 
D. If neither I nor II follows

Answer: Option B

Solution:
Action I may pose problem but keeping a vigil on them will make the task easier.






Google English Test Model Papers


In this Google written test English is also one of the major topics to clear the rounds in the Google Recruitment Drive. So, we suggest them practice these questions regularly. Try these questions and answers for the best result in the Google Placement test.

1. Likelihood

A. liken
B. likely
C. like
D. likeable

Answer: Option C

2. With Justine’s ______ nature and passion for art, she would make an excellent tour guide for the museum.

A. volatile
B. congenial
C. servile
D. fledgling

Answer: Option B

Solution:
Congenial (adj.) means having a friendly or pleasant disposition, sociable; having similar tastes, habits, or temperament; suitable to one’s needs or nature.

3. VITUPERATE

A. abuse
B. rebuke
C. praise
D. retort

Answer: Option C

Solution:
Vituperate is to abuse or defame someone, praise is its antonym.

4. He took to (a) / reading Times (b) / for better knowledge (c) / of the facts (d) / No error (e)

A. he took to
B. reading times
C. for better knowledge
D. of the facts

Answer: Option B

5. He brought him _____ with great difficulty.

A. about
B. in
C. up
D. over

Answer: Option C

6. The train had left.

A. past perfect
B. past continuous
C. past future
D. simple present

Answer: Option A

7. You will have finished this work by tomorrow.

A. This work will be finished by tomorrow.
B. This work will finished tomorrow.
C. This work will have been finished by tomorrow.
D. This work will have been finished tomorrow.

Answer: Option C

8. He may be innocent. I do not know.
a) I doubt -----------
b) I do not -----------
c) That he is -----------

A. Only A
B. Only B
C. Only C
D. A & B

Answer: Option B

9. CONVIVAL

A. prodigal
B. serious
C. disloyal
D. hostile
E. friendly

Answer: Option E

Solution:
Convivial means friendly or lively

10. If he is averse __________ recommending my name, he should not hesitate to admit it.

A. about
B. for
C. to
D. against

Answer: Option C

11. EPITOMIZE

A. disappoint
B. distend
C. exemplify
D. generate

Answer: Option C

Solution:
The word epitomize means to be a perfect example of something. The word 'exemplify' is its closest synonym.

12. According to pirate lore, a terrible ______ would follow whoever opened the treasure chest.

A. precursor
B. precession
C. rendition
D. insurgence
E. malediction

Answer: Option E

Solution:
Malediction (n.) is a curse or a proclaiming of a curse against someone; an imprecation.

13.The young, thin boy surprised his wrestling opponent with his ______ strength.

A. fraudulent
B. wiry
C. frolicsome
D. pretentious

Answer: Option B

Solution:
Wiry (adj.) means thin, but tough and sinewy.

14. An extremely deep crack or opening in the ground

A. Chasm
B. Aperture
C. Ditch
D. Pit

Answer: Option A

15. Modern

A. ity
B. ty
C. ize
D. ite

Answer: Option A

Google Placement Paper Syllabus

Quantitative Aptitude Syllabus

  • Probability
  • Permutations & Combinations
  • Algebra
  • Averages
  • Time Speed & Distance
  • Time & Work
  • Profit & Loss
  • Ratio & Proportion
  • Simple & Compound Interest
  • Percentage
  • Number Series
  • Mixtures & Alligations
  • Simplification
  • Number System
  • Heights and Distances
  • Geometry & Mensuration
  • Data Sufficiency
  • Logarithms
  • Progressions
  • LCM and HCL
  • Pipes and Cisterns
  • Partnership
  • Boats and Streams
  • Areas, Volumes

Reasoning Syllabus

  • Number Series
  • Letter Series
  • Analogies
  • Puzzles
  • Syllogisms
  • Binary Logic
  • Clocks & Calendars
  • Cubes & Dice
  • Classification 
  • Blood Relations
  • Coding-Decoding
  • Data Sufficiency
  • Seating Arrangement
  • Venn Diagrams
  • Problem Solving
  • Coded Inequalities
  • Double Lineup
  • Logical Deductions
  • Routes & Networks
  • Grouping & Selections
  • Evaluating Course of Action
  • Statements and Conclusions
  • Mathematical and Computer Operations
  • Critical Reasoning
  • Inferences
  • Situation Reaction Test
  • Decision Making
  • Symbols and Notations
  • Direction Sense Test
  • Logical Sequence Of Words
  • Assertion and Reason
  • Verification of Truth of the Statement
  • Statements and Assumptions
  • Data Interpretation

Verbal Ability Syllabus

  • Synonyms
  • Antonyms
  • Sentence Completion
  • Spelling Test
  • Passage Completion
  • Sentence Arrangement
  • Idioms and Phrases
  • Para Completion
  • Error Correction (Underlined Part)
  • Fill in the blanks
  • Synonyms
  • Prepositions
  • Active and Passive Voice
  • Spotting Errors
  • Substitution
  • Transformation
  • Sentence Improvement
  • Joining Sentences
  • Error Correction (Phrase in Bold)
  • Articles
  • Gerunds
  • Identify the Errors
  • Plural Forms
  • Odd Words
  • Prepositions
  • Suffix
  • Tense
  • Adjectives
  • Homophones
  • Identify the Sentences
  • Nouns
  • Prefix
  • Sentence Pattern
  • Tag Questions
Google Placement Papers PDF Download: Click Here

Candidates who are preparing hard for the Google Recruitment these placement papers will be helpful for them for better preparation. We uploaded these placement papers to help the aspirants who had applied for the Google Recruitment. For more latest updated information candidates can keep on visit our site All India Jobs Daily.