Caterpillar Placement Papers PDF Download 2017-2018 | Aptitude, Reasoning & Verbal Ability Model Papers

Advertisements


Caterpillar Placement Papers

Caterpillar Placement Papers PDF Download 2017-2018 | Aptitude, Reasoning & Verbal Ability Model Papers. Good news for the candidates who are searching for sample placement papers of Caterpillar company. you are at the right place to check the Caterpillar Placement Papers on this page. Contenders can check the Caterpillar previous papers with solutions and test interview questions of Caterpillar from this article. This is an excellent opportunity to build your career in a bright manner. We had provided Caterpillar placement syllabus for the sake of applicants. To know more about Caterpillar Test Pattern and questions with Aptitude, Reasoning & Verbal Ability Model Papers on this page, candidates visit our site regularly.





Caterpillar Placement Papers 


For all viewers, we had given the Caterpillar Model Papers which are designed carefully. Contenders should practice these Caterpillar Placement Papers so that the aspirants can perform well in the Caterpillar written test. This will be helpful for the contenders to analyze their level of performance at the selection tests conducted by Caterpillar. The analysis will support the aspirants to identify their areas of weaknesses which is useful to evaluate their performance and help to crack the Caterpillar placement tests.

You can also check: Interview Questions

In this page, we included the latest information about the Caterpillar Placement Papers and also Test Pattern . Develop your skills by practicing these Caterpillar Placement Papers provided in our All India Jobs website. In this page, we provided a direct link to download Caterpillar Placement Papers PDF. Aspirants can go through this article and download the latest Caterpillar Placement Papers by accessing the direct link provided below. Practice more and perform well in the Caterpillar Recruitment exam.




Caterpillar Aptitude Test Sample Papers

In this page, we have discussed Aptitude Questions and answers along with a detailed solution. We suggest the aspirants practice these questions and answers for the best result in the Caterpillar written test.

1. Fill in the blanks with appropriate words. The truth is that in a highly capital-intensive business _______ deep pockets, domestic civil aviation is _______ under capitalized.

A.ascertaining, highly
B.requiring, woefully
C.sustaining, alarmingly
D.balancing, astonishingly

Answer: B

2. Time has now come for all agencies working in the development sector to launch a multi-pronged __________ to _________ malnutrition.

A.system, abjure   
B.weapon, annihilate
C.policy, deviate 
D.strategy, eradicate

Answer: D

3. A well- _________, physically and mentally active ________ alone can contribute to the speedier economic progress of a nation.
   
A.educated, subjects
B.organized, systems
C.advanced, brethren
D.nourished, populace

Answer: D

4. We must develop _____ systems from the village upwards and up to the national level to constantly _______ the nutritional status of the people.

A.monitoring, review
B.machinery, tackle
C.efficient, emancipate
D.sound, harbour

Answer: A

5. Democracy has taken a ______ in a system which promotes sycophancy and _____.

A.dive, bureaucracy
B.delve, dictatorship
C.beating, mediocrity
D.privilege, intolerance

Answer: C

6. Identify the correct statement:-

A.The brakes and steering failed 
B.and the bus ran down the hill
C.without anyone being able control it.
D.No error

Answer: C

7. Identify the correct statement:-

A.Another reason for pharmaceutical companies beefing up their
B.OTC (Over the Country) divisions is that prescription drugs with proven safety records which have been reached
C.the end of the their patent protection periodare
D.Allowed to be sold without a prescription. No error

Answer: B

8. Identify the correct statement:-
   
A.The brand propositon now therefore had to be that Keokarpin Antiseptic Cream is more effective
B.because it penetrates deepdown (beinglight and non-sticky)and works from within
C.(because of its ayurvedic ingredients) tokeep skin blemish, free and helps cope with cuts nicks, burns and nappy rash
D.No error

Answer: D

9. Identify the correct statement:-

A.He is
B.too intelligent
C.to make a mistake.
D.No error

Answer: D

10. Identify the correct statement:-

A.The single biggest gainer in this process   
B.was ITCs Gold Flake Kings sales are estimated 
C.to have moved up from 50 million to 200 million sticks per month during 1987 and last year.
D.No error 

Answer: D

11. Read the comprehension and answer the questions that follow:
A spate of soul-searching is guaranteed by two major anniversaries that loom this year: the abolition of the slave trade in the British empire in 1807, and the Act of Union of England and Scotland in 1707. Both will feed into Britain's nagging sense of self-doubt: who are we? As the debates around integrated and multi-culturalism show no sign of flagging, both anniversaries will be mind for their contemporary relevance. Television programmes, books, ceremonies, conferences, and newspaper supplements have been in the planning for months. Some might regard this self-referentialism as tedious; they might advocate an apology for the slave trade and let's be done with 2007's anniversaries. But our reckoning with British history has been so limited that these two anniversaries provide us with a good opportunity for an overdue reality check.Any chance of reinventing a plausible national identity now (as many are keen to do) is only possible if we develop a much better understanding of how our nation behaved in the past and how nationalisms (English, Scottish, and British) were elaborately created over the past few hundred years - and how incomplete and fragile that process always was. The coincidence of these two anniversaries is fortuitous. The abolition of the slave trade is a painful reminder of British imperial history, which we have, incredible, managed to largely forget. Who remembers the Bengal famine or Hola camp, the empire's opium trade with China or our invention of concentration camps in the Boer war? We too easily overlook how empire was a linchpin to British national identity, vital to welding Scotland and England together. Indeed, historian Linda Colley suggests three ingredients for British identity: "Great Britain is an invented nation that was not founded on the suppression of older loyalties so much as superimposed on them, and that was heavily dependent for its raison d'etre on a broadly Protestant culture, on the treat and tonic of recurrent war, especially war with France, and on the triumphs, profits and Otherness represented by a massive overseas empire." These three props for Britishness have collapsed: Protestant Christianity has declined sharply, war with France is the pastime only of a few drunken football fans, and the empire is no more. No wonder Britishness is no the decline; over the past couple of decades, people have become increasingly likely to define themselves in polls as English or Scottish rather than British. This is the social trend in defining identity that politicians such as Gordon Brown watch closely. Could this re-emergence of the older loyalties to which Ms Colley refers have political consequences? Could the Scottish National Party translate that into significant electoral gains in the Scottish elections only a few days after the official commemoration of the Act of Union in May? It's not just the Scots who could decide they've had enough of the English - the feeling could become mutual. The grumbles are getting louder about Scottish MPs who vote on legislation affecting the English and the disproportionate amount of public spending swallowed up by the Scots. Mr Brown clearly has a vested interest in stilling such complaints. He's been at the forefront of an establishment attempt to redefine Britishness on the grounds of "common values" such as fair play and tolerance. Who is going to define Englishness? Julian Baggini has a stab at it in a book to be published in March, Welcome to Every town: A Journey into the English Mind. He spent six months living in Rotherham to get beyond the metropolitan, liberal elite's perceptions of Englishness and establish what most people (that is, the white working class) understand by their Englishness. Parochial, tightly knit, focused on family and local communities; nostalgic, fearful of the future and insecure; a dogged belief in common sense: these are his conclusions. Mr Baggini confesses to feeling that his six months in Rotherham was like visiting a foreign country, and no doubt many of the people he met would regard six months in London as profoundly alienating. How do you weld national identities out of global metropolises disconnected from hinterland? Englishness is riven with huge regional and class divides. The stakes are high - for example, a rising British National Party vote, a fear of asylum, and hostility to Islam. The anniversary of the Act of union will provide a stage for all this to be played out. It's just as painful a commemoration for the English as for the Scottish. It required one nation to lose its sovereignty and the other its identity. According to the passage, the two major anniversaries will

A.give an impetus to the questioning of British national identity
B.set the Britons thinking who they really are.
C.be just another occasion to raise the issue of British national identity.
D.be just another occasion to give rise to a debate on multiculturalism

Answer: A

12. According to Linda Colley, Great Britain owes its nation-state concept to

A.ceding of its territory by Scotland to England
B.a shared relation of race, religion and economy.
C.what can today be seen as a concept of free trade area
D.commonality of interest between its constituents

Answer: D

13. Going by the passage, which of the following may instill a sense of national identity among the Britains ?

A.The return of Catholics to the Protestant fold 
B.Britain going to war with Germany
C.Britain going to war as an Allied force
D.Regular football matches between British and French clubs

Answer: B

14. According to the facts stated in the passage, if England and Scotland decide to split,

A.it is the former that stands to gain.   
B.it is the latter that stands to gain.
C.it will be a win-win situation. 
D.it will be a lose-lose situation.

Answer: A

15. According to the passage, the post-modern mind views imperialism as

A.something that was necessary in the context of the times.
B.a thing of the past which need not be mentioned further.
C.a blot on the history of mankind
D.a concept relevant even in the present times, given the inability of the developing countries to catch up with the West.

Answer: C

16. S1: Moncure Conway devoted his life to two great objects freedom of thought, and freedom of the individual. P : They threaten both kinds of freedom. Q : But something also has been lost. R : There are now dangers, somewhat different in form from those of the past ages. S : In regard to both these objects, something has been gained since his time. S6: Unless a vigorous and vigilant public opinion can be aroused in defence of them, there will be much less of both a hundred years hence then there is now. The Proper sequence should be:

A.PQRS
B.QSPR
C.SQRP
D.RSPQ

Answer: C

17. S1: Satyajit Ray made several films for children. P : Later film makers have followed his lead. Q : Today other nations are making the children's film in a big way. R : This was at a time when no director considered children as potential audience. S : Ray was, thus, a pioneer in the field. S6: But today few think of Ray as a maker of children's films. The Proper sequence should be:

A.PSRQ
B.RSQP
C.RSPQ
D.SQRP

Answer: C

18. S1: The December dance and music season in Madras is like the annual tropical cyclone. P : A few among the new aspirants dazzle witht he colour of youth, like fresh saplings. Q : It rains an abundance of music for over a fortnight. R : Thick clouds expectation charge the atmosphere with voluminous advertisements. S : At the end of it one is left with the feeling that the music of only those artists seasoned by careful nurturing, stands tall like well-routed trees. S6: Many a hastily planed shrub gets washed away in the storm. The Proper sequence should be:

A.RQPS
B.QRPS
C.RQSP
D.QRSP

Answer: B

19. S1: Politeness is not a quality possessed by only one nation or race. P : One may observe that a man of one nation will remove his hat or fold his hands by way of greetings when he meets someone he knows. Q : A man of another country will not to do so. R : It is a quality to be found among all peoples and nations in every corner of the earth. S : Obviously, each person follows the custom of his particular country. S6: In any case, we should not mock at others habits. The Proper sequence should be:

A.RPQS
B.RPSQ
C.PRQS
D.QPRS

Answer: B

20. S1: While crossing a busy road, we should obey the policeman on duty. P : We should always cross the road at the zebra crossing. Q : We must look to the signal lights and cross the road only when the road is clear. R : If there are no signal lights at the crossing, we should look to the right, then to left and again the right before crossing the road. S : If the road is not clear we should wait. S6: We should never run while crossing the road. The Proper sequence should be:

A.PSRQ
B.PQRS
C.RQSP
D.QRPS

Answer: D

21. Read each sentence to find if there is any grammatical error in it. I shall (A)/ ring him(B) / tomorrow(C) / in the afternoon(D)

A.A  
B.B
C.C
D.D

Answer: B

22. I enjoyed(A) / during my(B) / stay in(C) / England(D)

A.A  
B.B 
C.C   
D.D

Answer: A

23. Find the Antonym of the word: EXODUS

A.Arrival
B.Home-coming
C.Return
D.Restoration

Answer: A

24. Find the antonym of the word:- REPRESS

A.Inhibit
B.Liberate 
C.Curb
D.Quell

Answer: B

25. Find the synonym of the word: REPERCUSSION

A.Clever reply 
B.Recollection  
C.Remuneration   
D.Reaction

Answer: D

26. In how many ways can a delegation of 4 professor and 3 students be constituted from 8 professor and 5 students, if balamurli an Arts students refuses to be in the delegation when prof. Siddharth, the Science professor is included in it ?

A.280   
B.210 
C.490  
D.560

Answer: C

27. A ladder lies against a wall. The top of the ladder reaches 8 ft. above the ground. When the ladder slips two metres away from the wall, the top of the ladder touches the foot of the wall. The length of the ladder is

A.8   
B.15   
C.17
D.10

Answer: C

Solution: 
When the top reaches 8 ft let the base reaches x ft from the base of the wall. Let length of ladder be l. x^2+8^2= l^2 According to question, l = x+2 or, x = l-2 (l-2)^2 + 64 = l^2 or, l =17

28. A takes 4 days to do a work. B takes twice as long as A. C takes twice as long as B and D takes twice as long as C. They are made in groups of two. One of the groups takes two third of the time taken by second pair. What is the combination of the first pair ?

A.A,C   
B.A,D   
C.B,C
D.B,D

Answer: B

29. A student got marks in the ratio 6:7:8:9:10 in five subjects having equal maximum marks. Totally, he scored 60% marks. In how many subjects, he got more than 50% ?

A.3   
B.4   
C.5 
D.None of these

Answer: B

30. Ram is having 158 coins of one rupee. He puts it in different bags, so that he can hand over the cash of any denomination required between Rs. 1 to Rs. 158. What is the least no. of bags required ?

A.11 
B.13  
C.15 
D.None of these

Answer: D



Advertisements



Caterpillar Reasoning Test Placement Papers

Contenders can check out the latest Reasoning Test questions and answers with a detailed solution. Practice these questions and answers to get placed in the Caterpillar Recruitment test.

1. EA, IE, OK, SO, YU, __

A. WX 
B. WB 
C. YD 
D. ZX
E. CY

Answer: Option E

2. How many such pairs of letters are there in the word GUARDIAN each of which has as many letters between them in the word as in the English alphabet ?

A.One
B.Two
C.Three
D.More than three

Answer: C

3. A motorcycle stunts man belonging to a fair, rides over the vertical walls of a circular well at an average speed of 54 kph for 5 minutes. If the radius of the well is 5 meters then the distance traveled is:

A. 2.5 kms
B. 3.5 kms
C. 4.5 kms
D. 5.5 kms

Ans.  C

4. 5 : 124: : 7 : ?

A. 125 
B. 248 
C. 342 
D. 343

Answer: Option C

5. Given Set: (32, 24, 8)

A. (26,32,42) 
B. (34, 24, 14) 
C. (24, 16,0) 
D. (42, 34, 16)

Answer: Option C

Solution:
In each set 2nd number = (1st number -8) 
And 3rd number = (1st number -16)

6. Who among P, Q, R, S and T is the heaviest?
I. Q is heavier than R and T but lighter than only S.
II. R is third from the top when they are arranged descending order of their weight and is heavier than T and P.

A. If the data in statement I alone are sufficient. 
B. If the data in statement II alone are sufficient. 
C. If the data either in statement I alone or in statement II alone are sufficient. 
D. If the data given in both the statements I and II together are not sufficient.

Answer: Option A

Solution:
From I: S > Q > R and T
Q is lighter than only S. This implies S is the heaviest.
From II: *   * > * > R > T and P
Still we need more information to decide who among Q and S is the heaviest.

7. If X is the brother of the son of Yís son, How is X related to Y?

A. Son 
B. Brother 
C. Cousin 
D. Grand son

Answer: Option D

Solution:
Son of Yís son ñGrand son. Brother of Yís grand Son-Yís grand son. So X is Yís Grand son.

8. A $ B means A is neither greater than nor equal to B.
A © B means A is neither lesser than nor equal to B.
A @ B means A is not greater than B.
A * B means A is not lesser than B.
A # B means A is neither greater than nor lesser than B.

Statements:   D * F, F @ G, G © H, H $ T.
Conclusions:  I. D # G
  II. F @ H
  III. G © T
  IV. D * H

A. Only I follows. 
B. Only II follows. 
C. Only III follows.
D. Either III or IV follows 
E. None follows

Answer: Option E

9. Study the following information carefully and answer the given questions: 
A word and number arrangement machine when given an input line of words and numbers rearranges them following a particular rule in each step. The following is an illustration of input and rearrangement:
Input: going but for crept te light sir
Step I: crept going but for te light sir
Step II: crept going light but for te sir
Step III: crept going light but for sir te
As per the rules followed in the above steps, find out in each of the following questions the appropriate step for the given input.

Input: the in car as he may me
Which of the following will be the third step for this input?

A. car the in as he may me 
B. car may the as in he me 
C. car as may he the in me 
D. car may the in as he me

Answer: Option B

Solution:
The words are arranged according to the number of letters they have, one at a time. The word with the maximum number of letters is put first. If two words have the same number of letter, we go alphabetical arrangement.
Input: the in car as he may me
Step I: car the in as he may me
Step II: car may the in as he me
Step III: car may the as in the me


10. Statement:
Should government 'freeze' pay scales and salary of all private and public sectors and its own employees to contain inflation?
Arguments:
I. Yes. All over the world this is considered as a sure way to contain inflation.
II. No. The government should control market forces to keep check on the prices.

A. If only argument I is strong 
B. If only argument II is strong 
C. If either I or II is strong 
D. If neither I nor II is strong

Answer: Option A

Solution:
Since India is a part of the world, whatever is true all over the world should be true for India also. Hence I is strong. But II is weak because it provides an alternative instead of going into the reason.

11. Four of the following five are alike in a certain way and so form a group. Which is the one that does not belong to that group?

A. Pencil 
B. Sharpener 
C. Blackboard
D. Chalk

Answer: Option B

12. Statements: 
Some apples are Orange 
Some orange is Pineapples 
Some pineapples are not coconuts 
Some coconuts are black forests 

Conclusions: 
I. Some oranges being black forests is a possibility 
II. Some pineapples being coconuts is a possibility

A. Only I 
B. Only II 
C. I and II 
D. None of these

Answer: Option A

13. vibration

A. motion 
B. electricity 
C. science 
D. sound

Answer: Option A

Solution:
Something cannot vibrate without creating motion, so motion is essential to vibration.

14. In a coded language ‘HOSPITAL’ is written as ‘32574618’ in the same language ‘POSTAL’ would be written as

A. 752618 
B. 725618 
C. 725168 
D. 725681

Answer: Option B

15. The Suplora, a kind of fish which is found in northern rivers, inadvertently introduced into the Southern rivers, feed on Tharanga, the species which flourish in southern rivers, the threatening the natural ecosystem of the southern rivers. To find out the extent of Suplora's spread, the fisheries department has produced a pocket size card containing a photo of Suplora and the danger posed by it. The card also gave the telephone number of the fisheries department asking the fishermen and anglers to report if they caught any Suplora.
Which of the following, if true, provides most support to the prediction of the fisheries department that their action will produce the desired result?

A. The Suplora does not get attracted to the bait used by the local fishermen and anglers. 
B. Most of the fishermen and the anglers like to preserve the flora and fauna of the southern rivers because Tharanga is very much in demand locally. 
C. Earlier attempts to market Suplora in south fields as not many people liked the taste of Suplora. 
D. Suplora generally feeds in the night while the fishing is done in the day.

Answer: Option B

Solution:
According to choice (a), the fishermen and the anglers will not be able to catch Suplora. This weakens the prediction of the fisheries department. According to choice (b), the local people also wish to conserve the rivers. From this it can be said that the local people would definitely report if they catch Suplora. Hence, (b) provides support to the prediction of the department.
Choice (c) does not state whether the department will receive information from the fishermen and the anglers.
According to choice (d), the fishermen will not be able to catch Suplora and hence the department my not receive expected feedback. This weakens the prediction of the fisheries department.
Choice (e) does not state whether the local fishermen and the anglers are interested in conservation of Tharanga. This does not strengthen the prediction of the fisheries department.
Hence (b) provides most support to the prediction of the fisheries department that their action will produce desired result.



Advertisements




Caterpillar English Test Model Papers

In this article, we uploaded the latest Caterpillar English Test questions and answers for the better preparation and get a high score in the Caterpillar Placement Test.

1. SQUANDER

A. waste 
B. liberate 
C. presume 
D. donate
E. economize

Answer: Option E

Solution:
Squander means to waste (money, time, etc) in a reckless or foolish way. Economize is its antonym.

2. Choose the correct spelt word out of the given alternatives.

A. Commettee 
B. Committee 
C. Committea 
D. Commetee

Answer: Option B

3. VILE

A. fool 
B. foolish 
C. gentle 
D. better

Answer: Option E

Solution:
Pleasant is an antonym of the word vile (extremely unpleasant, wicked).

4. Many a person has been saved from the man-eaters by the hunters.

A. These hunters will save many a person from the man-eaters. 
B. These hunters save many a person from the man-eaters. 
C. These hunters saved many a person from the man-eaters. 
D. These hunters have saved many a person from the man-eaters.

Answer: Option D

Solution:
These hunters have saved many a person from the man-eaters.

5. Sathyadasan can play on violin.

A. does he? 
B. can't he? 
C. could he? 
D. can he?

Answer: Option B

6. ----- lion is a ferocious animal

A. a 
B. an 
C. the 
D. no article

Answer: Option C

7. Relevant

A. de 
B. ir 
C. un 
D. miss

Answer: Option B

8.  ACRID

A. mild 
B. pungent 
C. severe 
D. slight

Answer: Option B

9. Sam was gullible and unsuspecting. He was duped by the conman.
(A) As Sam was gullible and .....
(B) While Sam was gullible and .....
(C) Though Sam was gullible and ......

A. Only A 
B. Only B 
C. A and C 
D. A and B

Answer: Option A

Solution:
The reason for him being duped by the common was that the was gullible and unsuspecting. This is conveyed using only 'as' as the probable starter.

10. I will have my studies completing by this time next year.

A. My studies will have completed 
B. I will have completed my studies 
C. Have my studies completed 
D. I will had my studies completed

Answer: Option B

Solution:
Choice (B) denotes a future action and thus it replaces the underlined part.

11. The ----- of the cats are sharp.

A. paws 
B. pauses 
C. pause 
D. none of these

Answer: Option A

12. These display (a) / the (b) / remarkable variety (c) / No error (d)

A. these display 
B. the 
C. remarkable variety 
D. no error

Answer: Option B

13. To be a painter is to be deeply involved with life, its colors, emotions, and creative satisfaction for an aesthetic soul. ----- Yet, not many choose it for a vocation.
(A) Our society always needs an artist.
(B) Remuneration is proportional to the work and creative talent of the artist.
(C) Painting as a vocation could be a wise choice, because of growing awareness levels and a boom in opportunities.

A. B and C 
B. A and B 
C. Only C 
D. Only B

Answer: Option C

Solution:
While A and B do not comply with the two given sentences, C explains the idea expressed in them.

14. He ----- well when he was at school.

A. rote 
B. wrote 
C. rout 
D. route

Answer: Option B

15. Get on one's high horse

A. be in a lively and cheerful mood 
B. behave in an arrogant manner 
C. be very successful in one's career 
D. to be very ambitious in one's career wishes

Answer: Option B

Solution:

'To get on one's high horse' means to behave in an arrogant manner.

Caterpillar Placement Paper Syllabus

Quantitative Aptitude Syllabus

  • Probability
  • Permutations & Combinations
  • Algebra
  • Averages
  • Time Speed & Distance
  • Time & Work
  • Profit & Loss
  • Ratio & Proportion
  • Simple & Compound Interest
  • Percentage
  • Number Series
  • Mixtures & Alligations
  • Simplification
  • Number System
  • Heights and Distances
  • Geometry & Mensuration
  • Data Sufficiency
  • Logarithms
  • Progressions
  • LCM and HCL
  • Pipes and Cisterns
  • Partnership
  • Boats and Streams
  • Areas, Volumes

Reasoning Syllabus

  • Number Series
  • Letter Series
  • Analogies
  • Puzzles
  • Syllogisms
  • Binary Logic
  • Clocks & Calendars
  • Cubes & Dice
  • Classification 
  • Blood Relations
  • Coding-Decoding
  • Data Sufficiency
  • Seating Arrangement
  • Venn Diagrams
  • Problem Solving
  • Coded Inequalities
  • Double Lineup
  • Logical Deductions
  • Routes & Networks
  • Grouping & Selections
  • Evaluating Course of Action
  • Statements and Conclusions
  • Mathematical and Computer Operations
  • Critical Reasoning
  • Inferences
  • Situation Reaction Test
  • Decision Making
  • Symbols and Notations
  • Direction Sense Test
  • Logical Sequence Of Words
  • Assertion and Reason
  • Verification of Truth of the Statement
  • Statements and Assumptions
  • Data Interpretation

Verbal Ability Syllabus

  • Synonyms
  • Antonyms
  • Sentence Completion
  • Spelling Test
  • Passage Completion
  • Sentence Arrangement
  • Idioms and Phrases
  • Para Completion
  • Error Correction (Underlined Part)
  • Fill in the blanks
  • Synonyms
  • Prepositions
  • Active and Passive Voice
  • Spotting Errors
  • Substitution
  • Transformation
  • Sentence Improvement
  • Joining Sentences
  • Error Correction (Phrase in Bold)
  • Articles
  • Gerunds
  • Identify the Errors
  • Plural Forms
  • Odd Words
  • Prepositions
  • Suffix
  • Tense
  • Adjectives
  • Homophones
  • Identify the Sentences
  • Nouns
  • Prefix
  • Sentence Pattern
  • Tag Questions
Caterpillar Placement Papers PDF Download: Click Here

Contenders who are planning for the Caterpillar Written test, the above information provided for all viewers will be helpful to get placed in the Caterpillar organization. For more latest fresh updates aspirants can visit our site All India Jobs Daily.