Amazon Placement Papers PDF Download 2017-2018 | Aptitude, Reasoning & Verbal Ability Model Papers

Amazon Placement Papers

Amazon Placement Papers PDF Download 2017-2018 | Aptitude, Reasoning & Verbal Ability Model Papers. Are you searching for Amazon Placement Papers PDFs? You are at the correct destination. This article deals with Aptitude, Reasoning and English model papers in a PDF format. Interested aspirants can download them for better preparation. Job seekers who are interested to get selected in Amazon company, those people have a glance on this post for updated information. Before going to attend for Amazon Recruitment candidates must refer Amazon Placement Papers and Amazon Test Pattern.  

Latest Amazon Placement Papers

In this context, we have uploaded the latest Amazon Placement Papers information which we have collected from the various sources. This is the correct place for the job hunters to gain essential information. Contenders have to practice hard to crack the Amazon written exam. On that basis, we have equipped the data which are helpful for the job aspirants. Candidates should practice the Amazon test pattern, sample papers and syllabus by managing the time. 

Nowadays all the candidates are showing interest in Software field. For those candidates, this is an excellent opportunity to fulfill their dream of securing a job in the reputed company like Amazon. To know more information regarding Amazon Placement Papers and Amazon Interview Questions keep on browsing our site All India Jobs for latest updated valuable details.

Amazon Aptitude Test Placement Papers

This section deals with Amazon Aptitude questions. Are you getting weaker in aptitude test? Here in this section, we have provided Question and answers with detailed explanation. We suggest the candidates can go through this page for secure good marks.

1. A student got twice as A student got twice as many sums wrong as he got right. If he attempted 48 sums in all, how many did he solve correctly? many sums wrong as he got right. If he attempted 48 sums in all, how many did he solve correctly?

A.12 
B.16 
C.18 
D.24

Answer: B

Solution: 
Suppose the boy got x sums right and 2x sums wrong. Then, x + 2x = 48 3x = 48 x = 16.

2. A man fixed an appointment to meet the manager, Manager asked him to come two days after the day before the day after tomorrow. Today is Friday. When will the manager expect him?

A.Friday 
B.Monday
C.Tuesday 
D.Sunday

Answer: B

Solution: 
 Don’t confuse it with Tuesday.the correct answer is Monday

3. There is a merry-go-round race going on.One person says,"1/3 of those in front of me and 3/4 of those behind me, give the total number of children in the race". Then the number of children took part in the race?

A.12
B.11
C.13
D.14

Answer: C

Solution: 
 Assume there are x participants in the race. In a round race, number of participants in front of a person wil be x-1 and that behind him wil be x-1. i.e, 1/3(x-1) + 3/4(x-1) = x solving x = 13

4. Find the value of X,Y and Z in the following
X X X X
Y Y Y Y
Z Z Z Z
................
Y X X X Z

A.X=9 , Y=2; Z=8 
B.X=9 , Y=1; Z=9
C.X=8 , Y=1; Z=8
D.X=9 , Y=1; Z=8

Answer: D

5. The smallest number which when diminished by 7, is divisible 12, 16, 18, 21 and 28 is:

A.1008 
B.1015 
C.1022
D.1032

Answer: B

Solution: 
 Required number = (L.C.M. of 12,16, 18, 21, 28) + 7 = 1008 + 7 = 1015

6. The ratio of two numbers is 3 : 4 and their H.C.F. is 4. Their L.C.M. is

A.12 
B.16 
C.24 
D.48

Answer: D

Solution: 
Let the numbers be 3x and 4x. Then, their H.C.F. = x. So, x = 4. So, the numbers 12 and 16. L.C.M. of 12 and 16 = 48.

7. 252 can be expressed as a product of primes as:

A.2 x 2 x 3 x 3 x 7 
B.2 x 2 x 2 x 3 x 7
C.3 x 3 x 3 x 3 x 7 
D.2 x 3 x 3 x 3 x 7

Answer: A

Solution: 
 Clearly, 252 = 2 x 2 x 3 x 3 x 7.

8. 21, 9, 21, 11, 21, 13, 21, .......

A.14
B.15
C.21 
D.23

Answer: B

Solution: 
In this alternating repetition series, the random number 21 is interpolated every other number into an otherwise simple addition series that increases by 2, beginning with the number 9.

9. Two trains, one from Howrah to Patna and the other from Patna to Howrah, start simultaneously. After they meet, the trains reach their destinations after 9 hours and 16 hours respectively. The ratio of their speeds is

A.2 : 3 
B.4 : 3 
C.6 : 7 
D.9 : 16

Answer: B

Solution: 
 Let us name the trains as A and B. Then, (A's speed) : (B's speed) = b : a = 16 : 9 = 4 : 3.

10. If a and b are positive integers and (a-b)/3.5 = 4/7, then

A.b < a 
B.b > a 
C.b = a 
D.b >= a

Answer: A

11. If 5 women or 8 girls can do a work in 84 days. In how many days can 10 women and 5 girls can do the same work?

A.31 days 
B.30 days
C.33 days
D.32 days

Answer: D

Solution: 
Given that 5 women is equal to 8 girls to complete a work so, 10 women=16 girls. Therefore 10women +5girls=16girls+5girls=21girls. 8 girls can do a work in 84 days then 21 girls= (8*84/21)=32days. Therefore 10 women and 5 girls can work in 32days

12. SECTION-1 If 9 men working 6 hours a day can do a work in 88 days. Then 6 men working 8 hours a day can do it in how many days?

A.89 
B.99
C.86 
D.76

Answer: B

Solution: 
 If men is fixed,work is proportional to time. If work is fixed, then time is inversely proportional to men therefore, (M1*T1/W1)=(M2*T2/W2) From the above formula i.e (m1*t1/w1)=(m2*t2/w2) so (9*6*88/1)=(6*8*d/1) on solving, d=99days.

13. walking at ¾ of his usual speed ,a man is late by 2 ½ hr. the usual time is

A.7
B.7 ½
C.8 ½ 
D.8

Answer: B

Solution: 
Usual speed = S Usual time = T Distance = D New Speed is ¾ S New time is 4/3 T 4/3 T – T = 5/2 T=15/2 = 7 ½

14. In a boat, 25 persons were sitting. Their average weight increased one kilogram when One man goes and a new man comes in. The weight of the new man is 70kgs. Find the Weight of the man who is going?

A.45 
B.25 
C.36 
D.73

Answer: A

Solution: 
Weight increased per person is 1 kg. Total increase in weight = 25 kgs Weight of new man is 70 kgs, (Which means his weight is 25 kgs heavier) The weight of the old man was 70 – 25 = 45 kgs

15. A man can row 4.5 km/hr in still water. It takes him twice as long to row upstream as to row downstream. What is the rate of the current?

A.3.5 km/hr 
B.2.5 km/hr.
C.4.5 km/hr.
D.1.5 km/hr

Answer: D

Solution: 
Speed of boat in still water (b) = 4.5 km/hr. Speed of boat with stream (Down Stream), D = b + u Speed of boat against stream (Up stream), U = b – u It is given upstream time is twice to that of downstream. 
Downstream speed is twiceto that of upstream. So b + u = 2(b – u) ? u =b/3 = 1.5 km/hr.

16. A sum of money amounts to Rs. 9800 after 5 years and Rs. 12005 after 8 years at the same rate of simple interest. The rate of interest per annum is

A.5% 
B.8% 
C.12% 
D.18%

Answer: C

Solution: 
 S.I. for 3 years = Rs. (12005 - 9800) = Rs. 2205. S.I. for 5 years = Rs. (2205/3) x 5 = Rs. 3675 Principal = Rs. (9800 - 3675) = Rs. 6125. Hence, rate = (100 x 3675)/( 6125 x 5) % = 12%

17. A man starts walking at 3 pm . he walks at a speed of 4 km/hr on level ground and at a speed of 3 km/hr on uphill , 6 km/hr downhill and then 4 km/hr on level ground to reach home at 9 pm. What is the distance covered on one way?

A.12 km 
B.23 km
C.45 km 
D.65 km

Answer: A

Solution: 
lets us consider t1 = time taken on level road. t2 = uphill. t3 = down hill; the distance traveled uphill and down hill same so t2*3 = 6*t3; => t2 = 2t3;---> (1) total time = 2*t1 + t2 + t3 = 6 hours ---> (2) 2t1+3t3 = 6 -->(3) total distance= 2*(4t1) + 3*t2+ 6*t3 ---> (4) substitute (1) in (4) 8t1 + 12t3 => 4(2t1+3t3) then from (3) the total distance will become 4*6= 24 => one way distance = 12km

18. In a group of cows and hens, the number of legs are 14 more than twice the number of heads. The number of cows is

A.5 
B.7 
C.10 
D.12

Answer: B

Solution: 
 Let the number of cows be x and the number of hens be y. Then, 4x + 2y = 2 (x + y) + 14 4x + 2y = 2x + 2y + 14 2x = 14 x = 7.

19. I have a few sweets to be distributed. If I keep 2, 3 or 4 in a pack, I am left with one sweet. If I keep 5 in a pack, I am left with none. What is the minimum number of sweets I have to pack and distribute ?

A.25
B.37 
C.54
D.65

Answer: A

Solution: 
Clearly, the required number would be such that it leaves a remainder of 1 when divided by 2, 3 or 4 and no remainder when divided by 5.

20. 2 trains starting at the same time from 2 stations 200km apart and going in opposite direction cross each other at a distance of 110km from one of the stations.what is the ratio of their speeds ?

A.11:9 
B.11:8 
C.10:9 
D.10:90

Answer: A

Solution: 
 In same time ,they cover 110km & 90 km respectively so ratio of their speed =110:90 = 11:9

21. If 9x-3y=12 and 3x-5y=7 then 6x-2y = ?

A.-5
B.4 
C.2 
D.8

Answer: D

Solution: 
 Consider 9x - 3y = 12.........divide both sides by 3: 3x - y = 4............now multiply both sides by 2: 6x - 2y = 8 So, it`s (d)

22. Two bus tickets from city A to B and three tickets from city A to C cost Rs. 77 but three tickets from city A to B and two tickets from city A to C cost Rs. 73. What are the fares for cities B and C from A ?

A.Rs. 4, Rs. 23
B.Rs. 13, Rs. 17
C.Rs. 15, Rs. 14
D.Rs. 17, Rs. 13

Answer: B

Solution: 
Let Rs. x be the fare of city B from city A and Rs. y be the fare of city C from city A. Then, 2x + 3y = 77 ...(i) and 3x + 2y = 73 ...(ii) Multiplying (i) by 3 and (ii) by 2 and subtracting, we get: 5y = 85 or y = 17. Putting y = 17 in (i), we get: x = 13.

23. The total of the ages of Amar, Akbar and Anthony is 80 years. What was the total of their ages three years ago ?

A.71 years 
B.72 years 
C.74 years 
D.77 years

Answer: A

Solution: 
 Required sum = (80 - 3 x 3) years = (80 - 9) years = 71 years.

24. A man took loan from a bank at the rate of 12% p.a. simple interest. After 3 years he had to pay Rs. 5400 interest only for the period. The principal amount borrowed by him was.

A.Rs. 2000 
B.Rs. 10,000 
C.Rs. 15,000 
D.Rs. 20,000

 Answer: C

Solution: 
 Principal = Rs. (100 x 5400)/(12*3) = Rs. 15000.

25. The total age of A & B is 12 years more than the total age of B & C. C is how many year younger than A.

A.C is 12 years younger than A 
B.C is 11 years younger than A
C.C is 18 years younger than A 
D.C is 22 years younger than A

Answer: A

Solution: 
From the given data A+B = 12+(B+C) A+B-(B+C) = 12 A-C=12 years. C is 12 years younger than A

26. The present age of a father is 3 years more than three times the age of his son.Three years hence, father as age will be 10 years more than twice the age of the son.Find the present age of the father.

A.23 years 
B.30 years 
C.33 years 
D.42 years

Answer: C

Solution: 
 Let the present age be 'x' years. Then father's present age is 3x+3 years. Three years hence (3x+3)+3=2(x+3)+10 x=10 Hence father's present age = 3x+3 =[ (3 x 10) + 3] = 33 years.

27. In one hour a boat goes 11 km long the stream and 5 km against the stream.The speed of the boat in still water is?

A.8 kmph 
B.7 kmph
C.8.5 kmph
D.9 kmph

Answer: A

Solution: 
 Speed in still water A = ½ ( 11+5) km/hr A= 8 kmph

28. A train 110 m long travels at 60 kmph. How long does it take to pass a telegraph post by the side of the track ?

A.5.6 seconds 
B.6.5 seconds 
C.6.6 seconds 
D.6.7 seconds

Answer: C

Solution: 
Speed of train = 60 ×5/18 m/s = 50/3 m/s ? Time taken to cross the telegraph post = 110/(50/3) = 6.6 seconds

29. The average ages of three persons is 27 years. Their ages are in the proportion of 1:3:5. What is the age in years of the youngest one among them?

A.8
B.6 
C.7 
D.9

Answer: D

Solution: 
 Let the age of three persons be x, 3x and 5x => 9x/3 = 27 = > x = 9

30. The greatest number of four digits which is divisible by 15, 25, 40 and 75 is:

A.9000 
B.9400 
C.9600
D.9800

Answer: C

Solution: 
The greatest number of 4-digits is 9999. L.C.M. of 15, 25, 40 and 75 is 600. On dividing 9999 by 600, the remainder is 399. Required number (9999 - 399) = 9600.




Amazon Reasoning Test Sample Papers


Are you facing difficulty with Reasoning test paper? This page will help you to score good marks in all sections and guide you what is correct and wrong. By practicing these reasoning test sample papers your confusion stage will slightly decrease and will get the confidence to perform well in the written test.


1. Pointing to a photograph a lady tell’s Pramod,”I am the only daughter of this lady and her son is your maternal uncle,”How are the speakers related to Pramod's father?

A. Sister-in-law
B. Wife
C. Either (A) or (B)
D. Neither (A) Nor (B)

Answer: Option B

Solution:
Clearly the speakers brother is Pramod’s maternal uncle .So the speaker is Pramod’s mother or his father wife.

2. 1. Andhra Pradesh 2. Universe 3. Tirupathi 4. World 5. India

A. 1,5,3,2,4
B. 2,1,3,5,4
C. 3,1,5,4,2
D. 5,4,2,1,3

Answer: Option C

3. Examine the following statements: 

a. Lady finger is tastier than cabbage 

b. Cauliflower is tastier than lady's finger 

c. Cabbage is not tastier than peas 

The conclusion that can be drawn from these statements is that

A. Peas are as tasty as lady finger
B. Peas are as tasty as cauliflower and lady finger
C. Cabbage is the least tasty of the four vegetables
D. Cauliflower is tastier than cabbage

Answer: Option C

Solution:
According to the given information in the question
Lady Finger > Cabbage Cauliflower> Lady Finger Cabbage<= Peas
From equations (i) and (ii) Cauliflower> Lady's Finger> Cabbage
Thus, Cabbage is the least tasty of the four vegetables.

4. Statement:
The employees association has appealed to the Managers of Company 'S' to introduce written examination for Clerical cadre recruitment to prevent selection of incompetent persons.
Assumptions:
I. So far the company 'S' used to select candidates with out conducting a written examination.
II. A written examination can help to identify component persons.
III. At higher level written examination may not be of much use.

A. Only I and II
B. Only II and III
C. Only II
D. Only I and III
E. None of these

Answer: Option A

Solution:
To appeal to start the written examination clearly hints about assumption I. Employees association assumes II that is why they have appealed so.

5.  If you’re a fitness walker, there is no need for a commute to a health club. Your neighborhood can be your health club. You don’t need a lot of fancy equipment to get a good workout either. All you need is a well-designed pair of athletic shoes.
This paragraph best supports the statement that

A. fitness walking is a better form of exercise than weight lifting.
B. a membership in a health club is a poor investment.
C. walking outdoors provides a better workout than walking indoors.
D. fitness walking is a convenient and valuable form of exercise.
E. poorly designed athletic shoes can cause major foot injuries.

Answer: Option D

Solution:
By stating that fitness walking does not require a commute to a health club, the author stresses the convenience of this form of exercise. The paragraph also states that fitness walking will result in a good workout. Choice a is incorrect because no comparison to weight lifting is made. Choice b may seem like a logical answer, but the paragraph only refers to people who are fitness walkers, so for others, a health club might be a good investment. Choice c is not in the passage. Although choice e seems logical, the paragraph does not indicate that the wrong shoes will produce major injuries.

6. If shaloo is taller than Rakhi but shorter than preran and Rakhi is as tall as Meghana but taller than Komal then Meghana is?

A. Shorter than Rakhi
B. Shorter than Komal
C. as tall as shaloo
D. Taller than Preran
E. Shorter than Shaloo

Answer: Option E

Solution:
As given we have Prerna>Shaloo>Rakhi>:
Rakhi= Meghna, Rakhi>komal
These the sequence of height becomes
Prerna>shaloo>Rakhi= Meghna > Komal
Clearly, Meghana is shorter than shaloo.

7. Assertion:
The problem solving ability, mental performance and memory of the employees of company C are deteriorating.
RI. Due to tight schedule at company C, the employees of the company are skipping their breakfast regularly.
RII. The job is physical in nature, but not mental.

A. Only RI and not RII is the reason for the assertion.
B. only RII and not RI is the reason for the assertion.
C. either RI or RII, but not both, is the reason for the assertion.
D. neither RI nor RII is the reason for the assertion.
E. both RI and RII are the reason for the assertion.

Answer: Option D

8. The workers from asbestos industries do not protest against the health hazards and lack of medical facilities as most of them do not suffer from asbestos dust.

A. If the inference is definitely true
B. If the inference is probably true
C. If the data are inadequate
D. If the inference is probably false
E. If the inference is definitely false

Answer: Option E

Solution:
From the clause afraid to protest for fear of losing job the given reason can be nullified.

9. A lotus flower always has

A. Petals
B. Mud
C. Root
D. Water

Answer: Option A

10.  In which of the following years was the total imports made by all the three companies together the maximum?

A. 1996 only
B. 1997 only
C. 1995 only
D. 1995 and 1997 only
E. None of these

Answer: Option C

Solution:
The total imports made by all the three companies together: From the heights of the points we observe that the total heights of three points is the maximum either in 1995 or 1997. If you observe carefully, our clear answer is 1995, but to be sure we find actual values for the two years.
In 1995 = 70 + 80 + 85 = 235.
In 1997 = 75 + 70 + 85 = 230.
Clearly, 1995 is the desired year.

11. 3 5 35 10 12 35 17

A. 22 35
B. 35 19
C. 19 35
D. 19 24
E. 22 24

Answer: Option C

Solution:
This is an alternating addition series, with a random number, 35, interpolated as every third number. The pattern of addition is to add 2, add 5, add 2, and so on. The number 35 comes after each “add 2” step.

12. book

A. fiction
B. pages
C. pictures
D. learning

Answer: Option B

Solution:
The necessary part of a book is its pages; there is no book without pages. Not all books are fiction (choice a), and not all books have pictures (choice c). Learning (choice d) may or may not take place with a book.

13. glacier

A. mountain
B. winter
C. prehistory
D. ice

Answer: Option D

Solution:
A glacier is a large mass of ice and cannot exist without it. A glacier can move down a mountain, but it can also move across a valley or a plain, which rules out choice a. Glaciers exist in all seasons, which rules out choice b. There are many glaciers in the world today, which rules out choice c.

14. Four of the following five are alike in a certain way and so form a group. Which is the one that does not belong to that group?

A. PY8
B. EK5
C. RV3
D. DG2
E. JR6

Answer: Option E

Solution:
In all others, the digit indicates the gap between the two letters.

15. In a coded language LHOSPITALl is written as L32574618l in the same language LPOSTALl would be written as

A. 752618
B. 725618
C. 725168
D. 725681

Answer: Option B






Amazon English Test Model Papers

In this section, we have provided Amazon English Question and Answers with detailed explanation. Before going to attend for the Amazon Recruitment candidates should refer the provided sample questions to get the best result.

1. She is not interested in ----- sweets.

A. eat
B. eaten
C. eating
D. to be eating

Answer: Option C

2. Competition

A. compete
B. complete
C. competent
D. competence

Answer: Option A

3. The class / is having / forty students / on the rolls.

A. the class
B. is having
C. forty students
D. on the rolls

Answer: Option B

4. I never drink coke.

A. did I?
B. will I?
C. do I?
D. don't I?

Answer: Option C

5. The result of the examination dashed my hopes.

A. failed
B. kill someone
C. frustrate
D. bring great happiness

Answer: Option C

6. Many teachers believe that the easiest way of maintaining order and discipline in classrooms is by instilling fear in the minds of the students. ----- Parents too are to blame for this syndrome for they make life difficult for their children by setting unrealistic goals.

(A) Its a pity that often lack in self-confidence.
(B) No wonder they often lack in self-confidence.
(C) It is practically impossible for the teachers to attend to each student's problems.

A. A and B
B. A and C
C. Only A
D. All the three
E. None of these

Answer: Option A

Solution:
Only statements A and B can Join the two sentences. C is different from them.

7. University

A. pre
B. under
C. over
D. sub

Answer: Option A

8. he exhibition committee
(P) attractive and useful
(Q) to make the exhibition
(R) making efforts
(S) has been

A. SRQP
B. QPRS
C. SRPQ
D. QPSR

Answer: Option A

9. My sister speaks English very well

A. SOA
B. SVO
C. SV
D. SVOA

Answer: Option D

10. I prefer to staying indoors, rather than going out on a hot afternoon.

A. I prefer in staying indoors than
B. I prefer staying indoors to
C. I prefer stay indoors to
D. I would prefer to staying indoors than
E. No correction required

Answer: Option B

Solution:
'Staying indoors' and 'going out' are the options. 'To' should be used instead of 'rather than'.

11. Season

A. seasonal
B. seasoning
C. seasonable
D. seasoned

Answer: Option D

12. Withdraw

A. Reduce
B. Need
C. Advance
D. Want

Answer: Option C

Solution:
To withdraw means to remove or retreat; to advance is the opposite of retreat.

13. Do how I say.

A. as
B. that
C. like
D. which

Answer: Option A

14. To rise with the lark

A. to be promoted in position
B. to order somebody to get out of bed
C. to be able to deal with a difficult situation.
D. to be affected by problems or insult
E. to wake up very early

Answer: Option E

Solution:
When you wake up very early, you 'rise with the lark' (the name of a bird).

15. Many teachers believe that the easiest way of maintaining order and discipline in classrooms is by instilling fear in the minds of the students. ----- Parents too are to blame for this syndrome for they make life difficult for their children by setting unrealistic goals.
(A) Its a pity that often lack in self-confidence.
(B) No wonder they often lack in self-confidence.
(C) It is practically impossible for the teachers to attend to each student's problems.

A. A and B
B. A and C
C. Only A
D. All the three
E. None of these

Answer: Option A

Solution:
Only statements A and B can Join the two sentences. C is different from them.

Amazon Placement Paper Syllabus

Quantitative Aptitude Syllabus
  • Probability
  • Permutations & Combinations
  • Algebra
  • Averages
  • Time Speed & Distance
  • Time & Work
  • Profit & Loss
  • Ratio & Proportion
  • Simple & Compound Interest
  • Percentage
  • Number Series
  • Mixtures & Alligations
  • Simplification
  • Number System
  • Heights and Distances
  • Geometry & Mensuration
  • Data Sufficiency
  • Logarithms
  • Progressions
  • LCM and HCL
  • Pipes and Cisterns
  • Partnership
  • Boats and Streams
  • Areas, Volumes
Reasoning Syllabus
  • Number Series
  • Letter Series
  • Analogies
  • Puzzles
  • Syllogisms
  • Binary Logic
  • Clocks & Calendars
  • Cubes & Dice
  • Classification 
  • Blood Relations
  • Coding-Decoding
  • Data Sufficiency
  • Seating Arrangement
  • Venn Diagrams
  • Problem Solving
  • Coded Inequalities
  • Double Lineup
  • Logical Deductions
  • Routes & Networks
  • Grouping & Selections
  • Evaluating Course of Action
  • Statements and Conclusions
  • Mathematical and Computer Operations
  • Critical Reasoning
  • Inferences
  • Situation Reaction Test
  • Decision Making
  • Symbols and Notations
  • Direction Sense Test
  • Logical Sequence Of Words
  • Assertion and Reason
  • Verification of Truth of the Statement
  • Statements and Assumptions
  • Data Interpretation
Verbal Ability Syllabus
  • Synonyms
  • Antonyms
  • Sentence Completion
  • Spelling Test
  • Passage Completion
  • Sentence Arrangement
  • Idioms and Phrases
  • Para Completion
  • Error Correction (Underlined Part)
  • Fill in the blanks
  • Synonyms
  • Prepositions
  • Active and Passive Voice
  • Spotting Errors
  • Substitution
  • Transformation
  • Sentence Improvement
  • Joining Sentences
  • Error Correction (Phrase in Bold)
  • Articles
  • Gerunds
  • Identify the Errors
  • Plural Forms
  • Odd Words
  • Prepositions
  • Suffix
  • Tense
  • Adjectives
  • Homophones
  • Identify the Sentences
  • Nouns
  • Prefix
  • Sentence Pattern
  • Tag Questions
Download Amazon Placement Papers PDF: Click Here

Dear readers, the Amazon syllabus, Amazon placement papers and Amazon solved papers are provided here are just for information purpose only. Sometimes companies may change their syllabus and exam pattern. So Please check Amazon company website for the latest syllabus.